Vakok és Gyengénlátók Közép-Magyarországi Regionális Egyesülete

Közérdekű közlemény

2014. november 17.
VGYKE

VGYKE

Ezúton tájékoztatunk Mindenkit, hogy egyesületünk minden pályázati pénzzel megfelelően és határidőre elszámolt és valamennyi, az utóbbi években lezajlott EU-finanszírozású és hazai támogatással megvalósult pályázati programunkat eredményesen és szabályosan lezártuk.

A VGYKE tisztújító közgyűlésére 2014. november 29-én kerül sor, melyen a VGYKE jelenlegi vezetősége részletesen beszámol majd az elmúlt öt évben elvégzett tevékenységeiről és az elért eredményekről. A közgyűlésre minden egyesületi tagunk szabályszerűen meghívást kapott postai levélben, mely tartalmazza az elnöki és elnökségi tagi pozícióra jelölt személyek listáját is. A közgyűlésre ez úton is tisztelettel hívjuk minden Tagtársunkat!

A VGYKE jelenlegi elnökségének mandátuma 2014. december 31-én jár le, az új elnökség 2015. január 1-jével kezdi meg munkáját.

Németh Orsolya, az egyesület jelenlegi alelnöke a következő ciklusban nem kíván indulni semmilyen tisztségért, aminek magán természetű okai vannak, Fodor Ágnessel személyes és szakmai kapcsolatuk továbbra is jó.

Ivanova Daniela
VGYKE szóvivő