Vakok és Gyengénlátók Közép-Magyarországi Regionális Egyesülete

Lámpás Klubok évzáró vására

2016. december 31.

Idén is megrendezésre került december 16-án a Lámpás Klubok karácsonyi vására, melyen minden korábbit meghaladó számú eladó és vendég tért be.

sokan vasar1

A többi lámpással már hét elején összegyűltünk a Hermina út 57-ben. A vásárt lázas készülődés előzte meg. Tobozokat festettünk, mécseseket, és egyéb karácsonyi ajándéktárgyakat készítettünk. Minden kreatív ötletünket megvalósítottuk, közben vidám beszélgetés folyt. Gyorsan telt az idő, gyarapodtak az ajándékok.

julizsurobi 18kerasztal4

Hamar eljött a vásár napja. Korán indultunk, hogy a nekünk tetsző helyre kerülhessünk, és legyen idő kipakolni, esztétikusan elrendezni portékánkat. Készítettünk mécseseket, amik nagyon jól sikerültek. Különféle ünnepi minták díszítették a kis üvegek és pohárkák oldalát, és még gyöngyök is kerültek rájuk. A bennük meggyújtott mécsesek fénye máris karácsonyt varázsolt szívünkbe. Színes tobozokat is árultunk, és mézeskalács karácsonyfákat sütöttünk, cukorka díszekkel. De sok más ajándéknak való közül válogathattak még a hozzánk látogatók.

agi-nalunkzsu-viki

Minden Lámpás Klub saját készítésű ajándékokat árusított adománygyűjtés céljából. Volt választék bőven! A hozzánk betérő vendégek nagyon ízletes forralt bort is kaptak ajándékba, melyért szeretnénk köszönetet mondani S. Tóth Erikának és férjének, akik gondoskodtak az elkészítésről és a felszolgálásról!

doktorkata1vasarlok11

A vásáron szerzett bevételt teljes mértékben a 2017-ben megszervezett klubrendezvényekre fordítjuk. Köszönjük mindenkinek, aki aznap eljött és vásárolt! Reméljük egy év múlva ismét egy élménygazdag év lezárásaként majd ismét találkozhatunk a következő lámpás-vásáron!

Bernát Zsuzsanna, Puchnyák István
közösségi civilszervezők