Vakok és Gyengénlátók Közép-Magyarországi Regionális Egyesülete

Látássérülteknek is segítséget nyújtanak az akadálymentes utazás megszervezésében

2017. május 15.

Cégünk akadálymentes utak szervezésével foglalkozik, mottónk, hogy „Minden ember a fogyatékosságától függetlenül megtehesse azt, hogy országok között, egy országon belül utazhasson, továbbá eljuthasson a látnivalókhoz, rendezvényekre, vagy bárhová, ahová szeretne.”

Ennek megfelelően mindenki számára elérhető utakat, programokat szervezünk Magyarországon. Programjaink összeállításában különösen nagy hangsúlyt fektetünk mozgássérült és más fogyatékossággal élő embertársaink igényeire. Az ajánlatainkban szereplő helyszínek garantáltan akadálymentesek. Minden szállodát, éttermet, nevezetességet és programot saját magunk tesztelünk és ellenőrzünk azért, hogy részletes információval tudjunk szolgálni és minden igényt ki tudjunk elégíteni.

Mára elmondhatjuk, hogy Magyarország területén a legkülönbözőbb igényeket kielégítő akadálymentes utakat tudunk kínálni az érdeklődőknek, legyen szó egyéni utazókról vagy csoportokról, egynapos kirándulásokról, nyaralásokról, városlátogatásokról, vízparti programokról, osztálykirándulásokról, erdei táborokról, illetve egyéb speciális programokról, mint például a kerekesszékes vadászat vagy jeepes erdőjárás.

Munkánk nem csak az utak szervezéséből és lebonyolításából áll. Nagy hangsúlyt fektetünk az idegenforgalomban és vendéglátásban dolgozók érzékenyítésére, oktatására, valamint a célcsoporttal való közvetlen kapcsolat kialakítására. Foglalkozunk különböző turisztikai célpontok akadálymentesítéséhez szükséges felmérés és akadálymentesítési terv elkészítésével is.

Együttműködünk olyan külföldi szervezetekkel, akik szintén ezen a területen dolgoznak, így lehetőségünk van tapasztalatcserére, jó példák átvételére, nemzetközi együttműködésekre.

Varga Veronika
Hungary4All Nonprofit Kft.
1093 Budapest
Lónyay utca 24. III. 31.
Tel.: +36 1 780 8123
Mobil: +36 20 9608 100
www.hungary4all.com
vv@hungary4all.hu