Vakok és Gyengénlátók Közép-Magyarországi Regionális Egyesülete

Klubnap a harmadik kerületben

2017. május 14.
A fényképen az látható, amint Ézsaiás László szaval

Szeretettel hívok Mindenkit május 19-én pénteken délelőtt 10 órakor kezdődő klubnapunkra!

Vendégünk lesz Kardos Zsolt főtörzs zászlós, aki a III. kerületi Rendőrkapitányság munkatársaként előadást tart a bűnmegelőzésről. A témához kapcsolódva hangfelvételről a hitelesség fokozása érdekében ismert színészek előadásában is hallhatunk majd történeteket.

Ígéretet kaptunk arra, hogy játékos vetélkedő keretében is középpontba kerül majd a bűnmegelőzés. Közösen megbeszéljük majd a hallottakat, utána pedig a kötetlen beszélgetésre is lesz lehetőség.

Remélem, hogy felkeltette érdeklődéseteket következő klubnapunk témája és minél többen eljöttök majd.

Helyszín: Békásmegyeri Közösségi Ház kisterem (Csobánka tér 5.)

Mindenkit várok szeretettel:

Vasné Pintér Teréz
közösségi civilszervező

2017. április 12.
A fényképen Noémi látható, aki bemutatót tart a masszírozásról

Megtartottuk első tavaszi klubnapunkat a harmadik kerületben.

Eljött hozzánk Págány Noémi, aki bemutatta  a VGYKE frissítő masszázs szolgáltatását. Részletes tájékoztatást adott tevékenységükről és minden kérdésre válaszolt, melyből megtudhattunk nagyon sok érdekes dolgot. Néhány jelenlévőt pedig bemutatásképpen meg is masszírozott.

A fényképen a klubnapnak az a pillanata látható, amint a klub tagjai hallgatják Noémi előadásátA fényképen Noémi látható, aki bemutatót tart a masszírozásról

 

Köszöntöttük körünkben Hamar Gáborné klubtagunkat nyolcvankilencedik születésnapja alkalmából. Olga idős kora ellenére szinte minden alkalommal eljön közénk  vidámságot hozva magával.

A kötetlen  beszélgetésünk most is mint mindig nagyon jó hangulatban telt el. Megbeszéltük hova szeretnénk együtt elmenni a közeljövőben. Ez alkalommal is, mint mindig, nagyon jól éreztük magunkat és várjuk a következő találkozást!

Vasné Pintér Teréz
közösségi civilszervező