Vakok és Gyengénlátók Közép-Magyarországi Regionális Egyesülete

Lélekbonbonok 18

2021. december 15.
A képen színátmenetes háttér előtt a "Lélekbonbonok 18" felirat látható, valamint a programot szervező egyesület neve.

 

A Vakok és Gyengénlátók Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Egyesülete novemberben is megtartotta Lélekbonbonok elnevezésű online közösség építő programját.

Az esemény vendége Dr Bagoly Ibolya orvos-természetgyógyász volt, aki a lelkünk egészségéről, a test-lélek-szellem hármasáról, és az aroma olajokról tartott előadást.

Összefoglalta, milyen összefüggés van a testünk és a lelkünk között, tanácsokat adott arra is, mit tehetünk egészségünk megőrzése érdekében, hogyan óvhatjuk meg magunkat a különféle megbetegedésektől.

Kiemelt néhány olyan terméket, melyek fogyasztása, alkalmazása nagyban hozzájárul az immunrendszerünk megerősítéséhez. Ilyenek pl.: a zöldség és gyümölcs fogyasztása, különféle vitaminok bevitele, a rendszeres testmozgás.

Előadásából azt is megtudhattuk, hogy a különböző aroma olajok és illó olajok milyen hatást váltanak ki szervezetünkben, melyeket érdemes alkalmaznunk.

Testünk állapotát nagyban befolyásolja lelkünk állapota is, ezért fontos, hogy kiegyensúlyozottak legyünk, pozitívan gondolkodjunk a világról. Ha betegek vagyunk, akkor kell, hogy higgyünk abban, meg fogunk gyógyulni, mert ha mi magunk is úgy állunk hozzá, a testünknek is könnyebb lesz alkalmazkodni.

Juhos Róbert