Vakok és Gyengénlátók Közép-Magyarországi Regionális Egyesülete

LESEK Konferencia Tájékoztató

2017. október 30.
A képen a LESEK logója látható, egy kiterjesztett szárnyú sas
A képen a LESEK logója látható, egy kiterjesztett szárnyú sas

A kép forrása: lesek.hu

A közel négy hét múlva megvalósuló egész napos eseményen az elmúlt négy év rendezvényeihez hasonlóan számos kiállítóval és előadóval ismerkedhetnek meg, akik a látássérültek részére segédeszközöket, találmányokat, megoldásokat mutatnak be az élet számos területén.

Az első rendezvény 2013-ban került megrendezésre, melynek egyik hírnökeként egy weboldal született, amely azóta folyamatosan informálja az érdeklődőket a részletekről, az elmúlt évek beszámolóiról, a várható tudnivalókról és meglepetésekről.

Ezt az internetes oldalt a létrehozás óta közel 190.000 esetben tekintették meg, ami nem véletlen! Most ismét érdemes felkeresni a már köztudott www.lesek.hu címen, hiszen már megtalálhatóak rajta az idei konferencia programjai, kiállítói és részletei.

Természetesen az esemény közeledtével több esetben részletes tájékoztatókat is küldünk ki a tudnivalókról hírlevélben is!

Várjuk Önöket 2017. november 15-én szerdán az MVGYOSZ Székházban (Budapest XIV. kerület Hermina út 47.) az idei LESEK Konferenciára, ahol idén is semmivé vállnak az akadályok!

A konferencia szervezői