Vakok és Gyengénlátók Közép-Magyarországi Regionális Egyesülete

Meghívó egy vidám gálaestre

2016. november 10.

gala_20161110_kicsi

Az újbudai Lámpás Klub alkalmain többször szóba került, hogy nagyon sok olyan látássérült előadóművész van, akik nagyon színvonalas előadással szokták elvarázsolni a közönséget.  A kerületi önkormányzat támogatásának köszönhetően ebben az évben lehetőség nyílt arra, hogy ha nem is mindegyik ilyen előadóművészt, de legalább egy részüket vendégül láthassuk.

Összesen 21 művész fog fellépni 16 előadással. A programban a vidám és rövid verseken kívül többféle zenei produkció is lesz. Többek között Bartolf Zsuzsa Láthatatlan koncert című teljesen új előadásából is részesül majd a közönség. Ezen kívül narrált bűvészmutatványok, humoreszkek és rövidebb kabaréjelenetek is lesznek.

Az esemény november 10-én (csütörtökön) a Budapesti Művelődési Központ II. emeleti Kamaratermében kerül megrendezésre. Az épület az M4-es metró Bikás park metróállomás közelében van, a XI. Etele út 55. sz. alatt. A program pontosan 17,00-kor kezdődik és 19,30-ig tart.

A két műsorvezető Lenkai Viki és Ullmann Ottó lesz.

A programra nézőnek jelentkezni a http://goo.gl/snykMP címen lehet, ahol név és valamilyen elérhetőségen kívül, a szükséges számú ülőhelyek számát kell csak megadni. Fontos információ, hogy a terem a második emeleten van, ahova csak lépcsőn lehet feljutni. Belépődíj nincs!

Ha valakit esetleg bármilyen részlet érdekel, keresheti a szervezőket a lampas.ujbuda@gmail.com emailen vagy gyorsabb tájékozódási igény esetén Vikit a 0630-186-6321 telefonszámon, illetve Károlyt a 0670-984-1745 telefonszámon.

Mindenkit sok szeretettel várnak a fellépők és a szervezők!

Lenkai Viki és Neumann Károly
közösségi civilszervezők