Vakok és Gyengénlátók Közép-Magyarországi Regionális Egyesülete

Négylábú vendégek a klubnapon

2016. november 29.

A novemberi klubnapunkra több vendéget hívtunk.

ElőszörA VGYKE ügyfélszolgálatának vezetője Mészáros Gyöngyi és munkatársa, Leány Ferenc bemutatták az ügyfélszolgálat munkáját, szolgáltatásait.

Tájékoztatást kaptunk pályázati lehetőségekről, megtudtuk, hogyan lehet meghallgatni telefonon a Hírmondót, de szó volt a Láthatár boltról, a Támogató Szolgálatról, és a masszázsról, ami most akciós. Az ügyfélszolgálaton kellemes környezetben, szeretettel várnak mindenkit, és szívesen segítenek az ügyintézésben. Klubnapunkon lehetőség nyílt a 2017-es tagdíjak rendezésére is.

klubnapgyongyire-figyelve

Tanai Csaba a két vakvezető kutyájával, Boncával és Enyával érkezett, akik azonnal belopták magukat a társaság szívébe. Sok hasznos dologról informált bennünket. Beszélt a Baráthegyi Vakvezető Kutya Iskoláról, arról, hogyan lehet kutyát igényelni, a kutyák képzéséről és gondozásáról is.

Körünkben üdvözölhettük a Kispesti Nyugdíjas Klub vezetőjét Huszár Erzsébet idősügyi referenset is. Kellemes meglepetés volt, és nagy örömünkre szolgált, hogy Erzsike meglátogatott bennünket.

Vendégünk volt Ruzsa Viktor a Civil Rádiótól. Várjuk a kutyás riport megjelenését, amit majd Facebook oldalunkon is közzé teszünk.

Kellemes és tartalmas délutánt töltöttünk együtt. Kutyasimogatósat.

Bernát Zsuzsanna és Puchnyák István
közösségi civilszervezők