Vakok és Gyengénlátók Közép-Magyarországi Regionális Egyesülete

Nyárbúcsúztató klubnap Békásmegyeren

2016. október 10.

20160916_102709 20160916_103202

Szeptemberben, a nyár utáni első klubnapunkon, tizenegyen voltunk együtt.Mindenki lelkesen beszámolt a nyáron szerzett élményeiről és a kora őszre készített terveiről, amikor az időjárás még lehetővé teszi a szabadban történő nagyobb kirándulásokat.

Ez alkalommal eljött hozzánk a VGYKE ügyfélszolgálata is. Tájékoztattak szolgáltatásaikról, és lehetőség volt a tagdíjak befizetésére is. Az Ügyfélszolgálatunkról megtudhatták a tagjaink, hogy nagyon sokféle probléma kezelésében segítenek, náluk tényleg a hozzájuk forduló személyek állnak a legfontosabb helyen. Aki még nem tudta, az megtudhatta azt is, hogy több látássérült is dolgozik náluk, így ugyanazokkal a problémákkal és élethelyzetekkel találkoznak, amivel az Egyesület többi tagja is. Ennek köszönhetően érintettként is ismerik az ügyeket, ami felbecsülhetetlen segítség annak, aki éppen valamilyen problémával küzd.

Ezt követően a beszélgetésre is maradt még idő. Ismét felidéztük a nyári napokat és tervezgettük, hogy az ősz folyamán még hová menjünk kirándulni. Akit érdekelnek a részletek, az a Klubon, a VGYKE honlapján vagy telefonon tud tájékozódni.

Vasné Pintér Teréz
közösségi civilszervező