Vakok és Gyengénlátók Közép-Magyarországi Regionális Egyesülete

Nyárbúcsúztató programok

2014. október 31.

Egészségnap fotó Egészségnap fotó

Korábbi cikkünkben már beszámoltunk a Segítő Kéz Kispesti Gondozó Szolgálat Egészségnapjáról, melyre szeptember 17-én került sor a Zöld Diófa Idősek Klubjában. Az eseményt színesítették közösségi mentoraink is, akik eszközbemutatóval, vásárral és kézműves programmal készültek az eseményre.

Autómentes nap fotó Autómentes nap fotó

A szeptember 22-i Autómentes napon Szikora Szilárd közösségi mentor egyedül képviselte a Kispesti Lámpásokat, de így is remekül helyt állt: szórólapokat osztogatott és kötetlenül beszélgetett az érdeklődőkkel.

Szüreti mulatság fotó Szüreti mulatság fotó

 

Szeptember 23-án egy szüreti mulatságon jártak a Lila Akác Gondozási Központban, ahol a program a szüretről, népszokásokról való beszélgetés, borkóstolás volt. A felhőtlen hangulatról a körülbelül 20 főből álló családias vendégsereg gondoskodott: tánccal tették az estét emlékezetessé.

Mihány napi búcsú fotó Mihány napi búcsú fotó

A kispesti Mihály napi búcsút szeptember 27-én, az “Itthon vagy! Magyarország, szeretlek!” programhoz kapcsolódóan rendezték meg idén is a KMO munkatársai a Templom téren. A délutáni programokra több ezer kispesti látogatott ki a kellemes őszi időben. A remek hangulatú búcsú Szalóki Ági koncerttel, táncházzal és közös tűzgyújtással ért véget. Az eseményen természetesen jelen voltak Kispest Közösség Lámpásai, akik szórólapozással és beszélgetéssel járultak hozzá az eseménydús naphoz.