Vakok és Gyengénlátók Közép-Magyarországi Regionális Egyesülete

Pályázat: „Esélyt adni – esélyt kapni”

2014. augusztus 9.
Forrás: www.pbs.org

Forrás: www.pbs.org

A pályázat tárgya

Pályázni az „Esélyt adni – esélyt kapni” gondolatkörhöz kapcsolódó, konkrét eseményt, tettet, cselekedetet leíró/megörökítő pályaművekkel lehet.

A pályázók köre

 1. Óvodás korú gyermekek és csoportjaik
 2. Általános iskolás korú gyermekek és csoportjaik
 3. 15-20 éves fiatalok és csoportjaik
 4. 20 év feletti személyek és csoportjaik

A pályázat részletei

Kategóriák:

 • vizuális művek: rajz, festmény, kollázs, grafika, fotó stb.
 • írásos művek: fogalmazás, esszé, vers
 • audiovizuális művek

Technikai leírás:

 • vizuális művek: maximum A3-as méret
 • írásos művek: maximum 8000 karakter szóközökkel, Times New Roman betűtípussal, 12-es betűméretben, 1,5-ös sortávolsággal
 • audiovizuális művek: maximum 3 perces időtartam CD-n vagy DVD-n

Pályázni a pályamű és a kísérőlevél beküldésével lehet. A kísérőlevél tartalmazza a következőket: a pályázó neve, a kapcsolattartó/intézmény neve (kiskorú és csoport esetén), a pályázó életkora (egyéni pályázó esetén), a pályamű kategóriája, a pályázó/kapcsolattartó/intézmény címe (irányítószám, település, utca, házszám), a pályázó e-mail címe és a pályázó telefonszáma.

Kérjük a pályaműveket elektronikusan is beküldeni az esely@tkki.hu e-mail címre, a tárgyban megjelölve az „esélyteremtés-pályázat” jeligét. A pályaműveket a Türr István Képző és Kutató Intézet szakembereiből álló zsűri értékeli.

Díjazás

Virtuális tárlatra történő meghívás. A beérkezett pályaművek a www.tkki.hu oldalon létrehozott galériában vagy kiadványban jelenhetnek meg.

A pályázó vagy pályázó képviselője (kiskorú esetén) a pályamű beküldésével hozzájárul ahhoz, hogy a TKKI a beérkezett pályaművet a későbbiekben felhasználhatja.

Figyelem! A PályázatMenedzser.hu csak a pályázat legfontosabb elemeit publikálja. További információt a felhasználási feltételekben találhat. A teljes kiíráshoz kérjük látogassa meg a kiíró honlapját a lap alján található linkre kattintva!

A pályázat benyújtása

A pályázatok (kísérőlevél és pályamű) beérkezésének határideje:

 • e-mailben és postai úton az
  esely@tkki.hu e-mail címre és a 1054 Budapest Széchenyi u. 14. címre. Az e-mail tárgyaként és a borítékon jelöljék: „Esélyteremtés-pályázat”.
 • e-mailben és személyesen az
  esely@tkki.hu e-mail címre és a 1054 Budapest, Nádor u. 36. 3. e. címre. Az e-mail tárgyaként
  és a borítékon jelöljék: „Esélyteremtés-pályázat”.

Határidő: 2014. augusztus 15.

További információ: esely@tkki.hu (tárgyban megnevezve, hogy „Esélyteremtés-pályázat”) vagy telefonon érdeklődhet Bathó Éva szakmai vezetőnél a +36 30 779 70 73 telefonszámon. A teljes pályázati felhívást a kiíró oldalán, az alábbi linken találja: http://www.tkki.hu/page.php?pid=640.

Várjuk jelentkezését!