Vakok és Gyengénlátók Közép-Magyarországi Regionális Egyesülete

Pályázati kiírás XI. kerületieknek

2015. szeptember 9.
Kép forrása: kht.vpk.bme.hu

Kép forrása: kht.vpk.bme.hu

Ez a készülék alkalmas a megfelelően felszerelt gyalogos átkelőhelyeknél elhelyezett lámpák alkalmankénti hangosítására, illetve a készülék a hangszóróval ellátott FUTÁR-kijelzőkön lévő feliratokat felolvastatja, valamint az M4-es metrónál az éppen üzemelő mozgólépcsőket, hangadással segít megtalálni. A kiosztható készülékek száma 50 db.

Pályázhatnak azok a XI. kerületben állandó lakcímmel, vagy tartózkodási hellyel rendelkező látássérült személyek, akik rendelkeznek a látássérülésüket igazoló dokumentummal. Ez lehet például vakok személyi járadékát megállapító határozat, vagy a folyósítását igazoló dokumentum, vagy az MVGYOSZ valamely tagszervezetében való tagságát igazoló dokumentum, vagy orvosszakértői szakvélemény.

A pályázat beadásának határideje: 2015. szeptember 21. (ez a postára adás napja).

A pályázatot kizárólag papíron lehet benyújtani, postai úton, a megadott adatlap kitöltésével és a mellékletek egyidejű becsatolásával a VGYKE, 1380 Budapest, Postafiók: 1075 címen.

A borítékon kérjük, hogy tüntessék fel a „FUTÁR” feliratot!

Az adatlap elérhető:http://nohref.hu/sl/vgyke11 címen, illetve letölthető honlapunkról:
LETÖLTÉS

A VGYKE kerületi munkatársai, előzetes egyeztetés után, személyesen is segítenek a pályázati adatlap kitöltésében. Erről a lampas.ujbuda@gmail.com email-címen vagy a 0670-984-1745-ös telefonszámon lehet érdeklődni.
Az elbírálás során előnyben részesülnek azok, akik önállóan közlekednek, illetve tanulói, vagy hallgatói jogviszonnyal rendelkeznek, vagy dolgoznak, illetve rendszeresen járnak orvosi kezelésre.
A bírálat során elutasításra kerülnek a hiányosan kitöltött pályázatok, illetve az olvashatatlan mellékleteket tartalmazó pályázatok. A pályázat hiánypótlására nincs lehetőség.

A 2015. szeptember 21-e után feladott pályázatok érdemi bírálat nélkül, elutasításra kerülnek.
Minden pályázót értesítünk a bírálat eredményéről!