Vakok és Gyengénlátók Közép-Magyarországi Regionális Egyesülete

Segítsen, hogy segíthessünk!

2016. december 6.
Kép forrása: Christian Vision Allianc

Kép forrása: Christian Vision Allianc

Szeretnénk felhívni figyelmüket azokra a szolgáltatásokra, programokra, melyeket egyesületünk biztosít tagjai, valamint más érdeklődők számára.

Közösség Lámpásai
A „közösség lámpásai” folyamatosan építik ki a látássérült emberek helyi közösségeit Budapest több kerületében (III, IV, VII, XI, XIII, XIV. XV, XVII, XVIII, XIX.) és Szentendrén.
Közösségi mentoraink gazdag programokkal, klubrendezvényekkel várják Önöket. Elérhetőségeiket megtalálják honlapunk főoldalán.

Masszázs szolgáltatásunk
Kiváló gyógymasszőrökkel várjuk frissülni, gyógyulni vágyó vendégeinket! Zuglóban már két helyszínen, valamint a VII., és a III. kerületekben is.
Az igénybevétel feltételeivel kapcsolatosan keressék Kis Erikát, vagy Págány Noémit: 0670/773-39-88

Louis Braille Támogató Szolgálat
Szolgálatunk igényekhez igazodó nyitva tartással várja Önöket. Személyi segítéssel (kísérés, hivatalos ügyintézés, iratválogatás, stb.) és szállítási igényekkel kapcsolatban hívja a szolgálatvezetőt a 06-70-387-5262-es telefonszámon!

Láthatár Segédeszköz bolt
Széles áruválasztékkal várjuk vásárlóinkat. Egyesületünk tagjai 10% vásárlási kedvezményt kapnak a nagyítókra, valamint a beszélő eszközökre, ehhez csak a tagsági jogviszony fennállását szükséges igazolni.
Nyitva tartás: Hétfő 8-16, kedd, szerda, csütörtök: 09.00-17.00, péntek 8-15 óra között.
Telefon: (1) 384-55-41/4-es menüpont. Mobil: 06 70 383 3611

Hírlevél – Hírmondó
Heti rendszerességgel megjelenő Hírlevelünkben a látássérülteket érintő eseményekről, változásokról, pályázati lehetőségekről, érdekes programokról igyekszünk tájékoztatást adni. Feliratkozás honlapunk címoldalán lehetséges.
Hírlevelünk emberi hangbemondásos változata a Hírmondó. A 384-55-41-es telefonszám tárcsázása után, a 6-os menüpont választásával hallgathatják meg.

Lelki segítség a VGYKE-ben
Az Egyesületben minden pénteken ingyenes, egyéni konzultációra van lehetőség tagjaink számára H. Nagy Krisztinával, aki pszichológus, pár- és családterapeuta, művészetterapeuta.
Érdeklődni és jelentkezni a következő e-mail címen: nagykrisztina@vgyke.com. Mentálhigiénés munkatársunk Moldován Eszter, a 30/498-9659-es számon várja a bejelentkezőket.

A VGYKE Braille tanfolyama
A Braille tanfolyammal azoknak kívánunk segítséget nyújtani egyéni konzultációs keretek között, akik a Braille írás-olvasást szeretnék megtanulni. A foglalkozások ingyenesek.
Jelentkezni központi ügyfélszolgálati irodánk elérhetőségein lehet.

Szempont klub
Nagy sikerrel újult meg a régi Szempont Alapítvány klubja. Minden hónap első csütörtökén délután 16 órai kezdettel, szeretettel várjuk a Hermina út 57 sz. alatt a Cserf-S iroda tárgyalótermében.

Látogassa Egyesületünk megújult, felfrissült honlapját, vagy keressen minket a Facebook közösségi oldalon is!

Nyilvántartásunk szerint az éves tagdíjat többen nem rendezték. A tagdíjak a társadalmi támogatottság “mérföldkövei”  a pályázati bírálók számára, és számunkra is fontos visszajelzés Önöktől.
Kérjük, támogassák munkánkat a tagdíj befizetésével!

Köszönjük!