Vakok és Gyengénlátók Közép-Magyarországi Regionális Egyesülete

Sikeres látássérültek klubja 2.0

2018. október 19.
Kosztolányi Dezső arcképe

Negyedórás hangtálbemutatóval kezdjük, ami lecsendesíti az elmét, főképpen, ha közben illatos teákat kortyolhatunk. Ezekből nem lesz hiány: válogathatsz a csokoládé, jázmin, női egyensúly és belső egyensúly teákból – mézzel vagy más édesítővel.

Vendégeink tapasztalataiból bizonyára sokat tudsz majd meríteni. Az avatott Pál Szilvia rádiós műsorvezető lesz a műsor háziasszonya. Gombás Judittal és Ócsvári Áronnal találkozhatsz, akik elkötelezték magukat a Látássérültek Szabadidős Sportegyesülete (LÁSS) mellett. Emellett szakterületükön is kiválót alkottak: Judit doktorátust szerzett a Testnevelési Egyetemen, jelenleg pedig az ELTE Bárczi Gusztáv Gyógypedagógiai Karán oktat. Ócsvári Áron sok sportágban kipróbálta magát, köztük a hajmeresztő szabadtéri falmászással és az életveszélyes vadvízi evezéssel. Programtervező informatikus, egyszer még a NASA űrtáborába is eljutott.

Ha kísérőt igényelnél, szólj!

Helyszín: Bp., VIII. ker. Múzeum krt. 4/a, alagsor.

Találkozzunk az ELTE Speciális Hallgatói Ügyeket Támogató Iroda 123. képzőtermében!

Jelentkezés és infók az acdc@vgyke.com e-mail címen.

Időpont: 2018. október 24. szerda, 15 óra

Mottó: „lehet-e némán teát inni véled,/ rubin-teát és sárga páragőzt”? (Kosztolányi Dezső: Akarsz-e játszani? c. verséből. A verset meghallgathatod Básti Juli előadásában ide kattintva

Kosztolányi Dezső arcképe

A fotón a fiatal Kosztolányi Dezső látható (Forrás. Wikipédia)