Vakok és Gyengénlátók Közép-Magyarországi Regionális Egyesülete

Szállásfoglalás az Erzsébet-program nyertesei számára

2017. február 2.
A kép forrása: http://www.erzsebetprogram.hu

A kép forrása: http://www.erzsebetprogram.hu

A szállásfoglalás első üteme március 31-ig tart, és mintegy húsz szálláshely választható a www.erzsebetprogram.hu honlapon.

Az Erzsébet-program nyugdíjasoknak és fogyatékossággal élőknek szóló pályázatainak nyertesei a mai naptól foglalhatnak szállást.

Először azok, akik még az első negyedévben fel is szeretnék használni az elnyert, egyszeri üdülési támogatást Balfon, Berekfürdőn, Budapesten, Bükfürdőn, Egerben, Galyatetőn, Gyulán, Hajdúszoboszlón, Hévízen, Lentiben, Tapolcán vagy Zalakaroson, négy vagy öt napos pihenésre. A szállások többsége termál illetve gyógyfürdővel rendelkezik, vagy ilyenhez kapcsolódó szolgáltatást nyújt.

A foglalás következő szakasza 2017. március 1.– április 30. között lesz, amikor 2017 hátralévő részére foglalhatnak a nyugdíjasok és a fogyatékossággal élők. A foglalási felület jelenleg kizárólag számukra aktív, a nagycsaládosoknak és a fogyatékos gyereket nevelő nyerteseknek később nyílik meg.

Szállást foglalni kizárólag elektronikusan a www.erzsebetprogram.hu honlapon lehet, ahol a szálláshelyekről minden információ megtalálható. Az Erzsébet-program telefonos és e-mailes ügyfélszolgálatot, valamint személyes ügyintézési lehetőséget is biztosít a nyerteseknek.

Telefon: 06 1 371 3242
Munkatársaink munkanapokon 8 és 16 óra között fogadják a hívásokat.

E-mail: ugyfelszolgalat@erzsebetprogram.hu