Vakok és Gyengénlátók Közép-Magyarországi Regionális Egyesülete

Születésnapi ünnepség Szentendrén

2014. december 8.

Fotó1Fotó2

A klubnapot Moldován Eszter, a klub vezetője nyitotta meg beszédével, majd Fodor Ágnes, a VGYKE elnöke szólt néhány szót a jelenlévőkhöz. Mesélt a klub eddigi sikereiről, illetve a jövőbeni tervekről.
Ezt követően Dr. Bárdosi Edit olvasott fel egy, a reformációról szóló megemlékezést, majd kezdetét vette a móka, melyben a művészek színvonalas előadásokkal szórakoztatták a vendégeket.
Veres Katalin saját versét adta elő, 3 dallal készült Ivanova Daniela, de hallhattuk énekelni Bárdosi Zsuzsit is, aki népdalokat adott elő acapella verzióban.

Fotó3Fotó4
Vasné Terike, az egyik alapító klubtagunk egy ismeretlen szerző „A vak ember énekel” című művét olvasta fel, Domoszlai János pedig furulyán játszott. Végezetül Keskeny Anita és Zatik Edina duóban ragadott mikrofont és az érzelmes Honfoglalás zenéjével megható pillanatokkal, míg a “Boldog szülinapot” dallal pedig vidámsággal ajándékozta meg a csapatot. A terem zengett a közös énekléstől, majd az élénk beszélgetéstől, miközben finom pogácsával, limonádéval és tortával kínálgatták egymást.

Az esemény több órán keresztül zajlott és mindenki kellemes élményekkel távozott. Reményeink szerint lesz folytatás, jövőre ugyanekkor ugyanitt!