Vakok és Gyengénlátók Közép-Magyarországi Regionális Egyesülete

Új látást segítő szemüveg: eSight

2017. április 25.
A képen az eSight fekete változata látható
A képen az eSight fekete változata látható

A kép forrása: https://www.esighteyewear.com

A szemüveg neve: eSight

Az eszközt Kanadában készítik, és a gyártó a látás javulását, korrigálhatóságát ígéri több, mint 10 féle szemészeti probléma esetén.

Az alábbi angol nyelvű internetes oldalt megnyitva olvashatnak mind a gyártóról, illetve a kifejlesztett segédeszközről:
https://www.esighteyewear.com

A szemüveget gyártó cég immáron kiterjesztette viszonteladói hálózatát Európában is egy csehországi telephely létrehozásával.

Jó hír, hogy 2017. május 15-én és 16-án az európai képviselet vezetője, illetve szakemberei Budapestre látogatnak, és Egyesületünkhöz is elhozzák látást segítő eszközüket.

Fontos tudni, hogy az eSight tényleges kipróbálása szükséges ahhoz, hogy megbizonyosodjon a majdani használója arról, hogy segítséget jelenthet-e számára a szemüveg. A cég képviselői azt a tájékoztatást adták részünkre, hogy ehhez egy 40-45 perces vizsgálat elvégzése szükséges.

Várjuk tehát azok jelentkezését, akik szeretnének részt venni egy próbavizsgálaton.

A teszt fent megnevezett időtartama miatt előzetes időpontfoglalás szükséges, maximum 10 fő jelentkezését tudjuk elfogadni.

Várjuk jelentkezéseiket telefonon a 06-1-384-55-41-es vezetékes számon, illetve a 70-387-52-67-es mobilos elérhetőségen. Ügyfélszolgálatunk regisztrálja az érdeklődőket.

A szemüveg tesztelésére május 15-én hétfőn 14.00 órától, illetve az azt követő napon, 16-án, kedden 9.00 órától kerül sor.
Várjuk megkeresésüket!