Vakok és Gyengénlátók Közép-Magyarországi Regionális Egyesülete

Új termékek a láthatáron, friss ajánlatok a Láthatár bolt készletéből!

2017. június 5.
A képen a bolt emblémája látható

Májusban is megtartottuk havi ajándéksorsolásunkat az áprilisi vásárlóink között. Szerencsés nyertesünk ezúttal Bojtor Zoltán (Tápiószentmárton).  Gratulálunk a nyereményéhez, mely ebben a hónapban egy darab VGYKE logó figura, 1 darab ffi. textil szobapapucs és 1 darab vászon bevásárló szatyor.

Ízelítőül az újdonságainkból:

Ételtároló dobozok különböző méretben és formában érkeztek boltunkba, melyek nagyban megkönnyítik a különböző ételek tárolását és szállítását. A formát és méretet tekintve szem előtt tartottuk a praktikumot, minőségben pedig a hosszú és megbízható élettartamot! A tárolók mindegyike alkalmas a mikrohullámú sütőben való használatra és egyes darabok a fagyasztóba is betehetőek.
Ár: 200 forinttól

Csúszásgátló, méretre vágható alátétet sikerült vásárlóink kérésére beszereznünk!
Felhasználását tekintve változatosan felhasználható termékről beszélhetünk, hiszen a 45 X 125 cm-es tekercset az igényeknek megfelelően fel lehet vágni egy egyszerű ollóval és oda helyezni, ahol szükség van rá! Használható pohár alátétként, kádba és zuhanyzóba baleset megelőzésre, párna alá ha az csúszós ülőalkalmatosságra van téve, stb.
Antibakteriális, 60 fokig mosható, tartós, könnyű és sokoldalú.
Ára: 850.-/ tekercs

Ismét kapható a közkedvelt sorolvasó, mely 2X-es nagyításával és kis méretével (16 X 2,5 cm) nagy segítség lehet a mindennapokban! Elfér akár egy zsebben is így könnyen használható útközben illetve a mindennapokban, például a menetrend, vagy a boltban a termékek leírásának elolvasásához.
Ára: 1600.-

Felhívjuk kedves Vásárlóink figyelmét, hogy egyesületünk segédeszköz boltja teljesen akadálymentesen megközelíthető! Az utcáról vezetősáv és rámpa segíti a bejutást, az épület és az üzletünk bejárata pedig széles szárnyú, így kerekesszékkel is könnyű a bejutás.

Várjuk szeretettel Önt is a Láthatár boltban!

Katona Zsuzsanna és Eleki Abigél

1146 Budapest, Hermina út 57. (72-es és 74-es troli Bethesda utcai megállója)
További információ:
Telefon: 06-1/384-55-41 , +36-70/383-36-11 vagy +36-70/984-85-93
e-mail: lathatar@vgyke.com
Nyitva tartás: H-Cs: 9-17, P: 9-15