Vakok és Gyengénlátók Közép-Magyarországi Regionális Egyesülete

Újra elindul masszázs szolgáltatásunk!

2020. június 11.
A képen egy illatgyertya, egy üveg masszázsolaj és egy virág látható, illusztrálva azt, hogy a masszázs a felfrissülés helye és ideje

Kedves Vendégeink és Tagtársaink!

Örömmel tájékoztatjuk Önöket, hogy a hosszú kényszer szünet után egyesületünk gyógy- és nyirokmasszőrei 2020. június 2-től ismét fogadják kedves vendégeiket.

Sajnos a megszokott helyszíneken, a szakrendelőkben még nincs mód a szolgáltatás újraindítására, hiszen a rendelők a járvány szempontjából jelentős gócpontok.

Ezért úgy határoztunk, hogy egyesületünk XIV. kerületi Regionális Központjában (1141 Budapest, Szugló utca 81. I. emelet) kezdjük meg tevékenységünket.

Nyitva tartás: hétköznap 8 – 20 óráig

Bejelentkezés: +36 70 773-39-88 és/vagy +36 1 445-40-36 hétköznap 8.00-tól 18.00-ig.

A járvány lecsengő szakasza is odafigyelést igényel, a biztonság betartása közös érdekünk, ezért továbbra is fokozott figyelmet kell fordítani a napi higiéniai szabályok szigorú betartására.

Kérjük kedves vendégeinket, számoljanak azzal, hogy masszázsra érkezéskor lázmérés, valamint egy rövid kérdőív kitöltése kötelező, amelyben munkatársaink készséggel állnak majd rendelkezésükre.

Külön felhívjuk óbudai vendégeink figyelmét, hogy a III. ker. Vörösvári úti és Csobánka téri Szakrendelőkben megszűnik szolgáltatásunk. A megvásárolt bérleteket nem áll módunkban visszaváltani, ezért átmeneti időre a fenti helyszínen, a későbbiekben pedig a bérleten feltüntetett helyszíneken van módjukban lejárni a megvásárolt masszázs szolgáltatást. Az esetleges kellemetlenségért szíves elnézésüket kérjük!

Hasznos tanács: amennyiben biztonságosabbnak érzik a saját textil lepedő használatát, úgy kérjük, hozzanak magukkal!

Szíves figyelmükbe ajánljuk honlapunkat és Facebook oldalunkat, ahol híreinket és a masszázzsal kapcsolatos legfrissebb információinkat olvashatják, vagy írjanak nekünk a masszazs@vgyke.com-ra.

MINDEN KEDVES VENDÉGÜNKET SZERETETTEL, SZAKÉRTELEMMEL ÉS BIZALOMMAL VÁRJUK!

A képen egy illatgyertya, egy üveg masszázsolaj és egy virág látható, illusztrálva azt, hogy a masszázs a felfrissülés helye és ideje

Forrás: imprintpilates.com