Vakok és Gyengénlátók Közép-Magyarországi Regionális Egyesülete

Változatos programok a XIII-XIV. kerületi Közösség Lámpásainak háza táján

2015. július 7.
Kép forrása: norwinband.net

Kép forrása: norwinband.net

13-án hétfőn a nagy melegre való tekintettel egy hangulatos kávézót látogatunk meg, melynek különlegessége, hogy miközben az ember jeges teáját kortyolgatja, izgága és érdeklődő vagy épp buddhai nyugalommal meditáló cicák veszik körül. A tíz szőrmók hamar belopja magát az vendégek szívébe, ami nem is csoda, nem csak kedvesek, de játékosak is, igazi kis kópék. Egy jó hangulatú beszélgetés és kellemes frissítő tökéletes kiegészítője a simizni való bársonytalpúak doromboló asszisztenciája. Még mielőtt minden tagotok elmacskásodna otthon, tartsatok inkább velünk!

Következő programunk, még mindig a kánikula elleni küzdelem jegyében, egy gárdonyi strandolás, 19-én vasárnap. Mi sem jobb a hőségben, mint megmártózni a hűs habokban és árnyékban heverészni, aztán ha kedvünk támad, vizibicajozni egy nagyot? Ha pedig megéheztünk a tekerésben, lángosra és fagyira fel! Ne csak a pancsoló kislány élvezze a strandot, gyertek velünk Ti is!

Harmadik programunk a klub, ami a múlthavi Vakok kertjében megrendezett szabadtéri piknik sikerérén felbuzdulva, ismét a természet lágy ölén várja látogatóit, 21-én kedden, ezúttal a Margit-szigeten. Sétálunk egy nagyot, úgyhogy akinek van kedve, kutyust is hozhat. Ha lesz aznap kisvasút, azt is kipróbáljuk és a tervek szerint egy fagyizót is útba ejtünk, úgyhogy az ízlelőkéteket se hagyjátok otthon!

A programokkal kapcsolatban tovább tájékozódhattok Jánosi Veronikánál a lampas.bp13@gmail.com e-mail címen vagy a 0670/984-5071-es telefonszámon.

Mindenkit szeretettel várnak a XIII-XIV. kerület Közösség Lámpásai:
Jánosi Veronika és Susovich Erika