Vakok és Gyengénlátók Közép-Magyarországi Regionális Egyesülete

Zenés évzáró Szentendrén

2016. december 29.

Amikor a 2016-os év utolsó programjait terveztük, akkor még nem is sejtettük, hogy a zene és az éneklés kap benne majd főszerepet.

Az egész azzal kezdődött, hogy egy nagyon kedves invitálást kaptunk a Szentendrei Református Gimnáziumba, Fassang Lajos orgonaestjére, amit nagy örömmel fogadtunk el.

A koncertre a harmadik kerületi Lámpás Klub néhány tagja is eljött velünk és őszintén mondhatjuk azt, hogy felejthetetlen élmény volt mindannyiunk számára.

20161120_193137

Az ünnepek miatt más időpontban tartottuk a klubdélutánunkat, hogy senkinek ne okozzunk vele terheket. A klubnapokat a Szentendrei Református Gimnáziumban szoktuk tartani és a diákok egy nagyon kedves meglepetéssel fogadtak minket. Néhányuk eljött a klubnapunkra és megajándékoztak minket egy rögtönzött koncerttel!

Az egyházi és világi dalokból álló koncert annyira megtetszett többeknek is, hogy végül a klubtagok is csatlakoztak hozzá. Hirtelen egy nagyon vidám hangulatú koncerten találtuk magunkat!

Utána a finomságokkal szinte roskadásig megrakott asztalok köré ültünk le és megkíséreltünk mindent megenni. Közben nagyon sok karácsonyi történetet hallgattunk és felelevenítettük az elmúlóban lévő év közösen megélt vidám pillanatait.

20161202_sz1 20161202_sz2

Végezetül gyorsan megbeszéltük a 2017-es évre vonatkozó ötleteket, egyeztettük az első negyedév pár “kőbe vésett” időpontját, majd utunkra keltünk, hogy a saját ünnepi készülődéseinkbe vethessük magunkat.

Tényleg elmondhatjuk, hogy nagyon sok élménnyel gazdagodtunk és nagyon várjuk a következő év programjait. Mindenki mást is sok szeretettel várunk majd 2017-ben, aki szívesen lenne gazdagabb hasonló élményekkel!

Hajnalné Filipich Adrienn
közösségi civilszervező

inneltrade_logoA VGYKE szentendrei Lámpás Klubjának programjai megvalósítását az Inneltrade Kft. támogatta, melyért ezúton is hálás köszönetet mondunk!