Vakok és Gyengénlátók Közép-Magyarországi Regionális Egyesülete

A tehetség sokszínű

2014. október 6.
Fotó: Napsugár Anna

Fotó: Napsugár Anna

Kellemes izgatottságtól telített a levegő október 6-án, az angyalföldi József Attila Művelődési Központban. A műsor fél 11-kor kezdődik, de néhány órával előbb a sminkesek, fodrászok már buzgón szépítgetik a versenyzőket, egy-egy teremben énekpróba zajlik, a bejáratnál pedig javában folyik a regisztráció. A TV stábok riporthoz készülődnek és az előadóteremben eligazítás folyik: a rendező épp a koordinálás utolsó simításait végzi.

Bár ez egy verseny, az induló művészek között inkább harmónia, mint rivalizálás látszik, mosollyal, bátorító szavakkal biztatják egymást. A műsor gördülékeny, a tehetségek elemükben vannak, ami nem is csoda, hiszen csodás haj –és ruhakölteményekben mutathatják meg tehetségüket a nagyérdeműnek és nem utolsó sorban a zsűrinek. A produkciót egy-egy értékelés követi, a zsűritagok a véleménynyilvánítás mellett  jó tanácsokkal is segítik a fellépőket.

Fotó: Napsugár Anna

Fotó: Napsugár Anna

A megmérettetés holnap, azaz október 7-én folytatódik, az eredményhirdetésre pedig délután fél 5 és fél 6 között kerül sor. Izgalommal várjuk a december 5-ei döntőre továbbjutók névsorát és sok sikert kívánunk a versenyzőknek!