Vakok és Gyengénlátók Közép-Magyarországi Regionális Egyesülete

Zorán koncert a BULÁKE-vel

2014. október 6.
Forrás: paksihirnok.hu

Forrás: paksihirnok.hu

Úgy tartják, hogy általában a látássérült masszőr a legjobb kezű szakember. Azt is szokták mondani, hogy az ilyen terapeuta a “kezével lát”.

A Buda-környéki Látássérültek közhasznú Egyesülete (BULÁKE) csaknem egy évtizede segíti a látássérülteket, a társadalom értékes tagjává válni úgy, hogy az általa működtetett Budaörsi Masszázsstúdióban olyan profi, látássérült masszőrök működnek, akik segítségkérés helyett immár másoknak nyújtanak segítséget egészségük visszaszerzésében vagy megőrzésében.

A budaörsi és környékbeli önkormányzatokkal szorosan együttműködő BULÁKE emellett ellátja a hatókörébe tartozó látássérültek érdekképviseletét, támogat egyéneket és családokat, érzékenyítő iskolaprogramokat, valamint kulturális rendezvényeket szervez, valamint rehabilitációs tevékenységeket végez, melynek keretében foglalkoztatóként 25 megváltozott munkaképességű embernek biztosít munkát.

Céljaihoz az egyesület elnyerte közkedvelt előadóművészünk, Sztevanovity Zorán támogatását is.
Zoránnal együtt színpadra lép Agárdi Szilvia a Voice ifjú felfedezettje, aki pályafutásával is bizonyítja, hogy egy látássérült is megtalálhatja a helyét a látók világában.

A koncert fontos üzenete, hogy szórakozva is lehet adományozni. Rendezvényünkkel szeretnénk az adományozás kultúráját elmélyíteni Magyarországon, valamint a közvéleményt megismertetni a látássérültek világával, s ily módon elnyerni az emberek támogató szimpátiáját.

Jegyek elővételben 3900.- Ft, előadás előtt pedig 4500.- Ft áron kaphatók.

A koncert fővédnöke: Wittinghoff Tamás, Budaörs város Polgármestere

A koncert megrendezéséhez értékes segítséget nyújtottak:

  • Budaörs Város Önkormányzat
  • Budaörs Városi Sportcsarnok és Uszoda
  • Budaörsi Településgazdálkodási Kft.
  • Mocca Csoport

Kérjük, lehetőségeiket kihasználva Önök is támogassák eme társadalmi célú, nemes esemény kommunikációját. Orgánumukon keresztül kérjük, adjanak hírt a koncertről, hogy ez az információ minél többekhez eljuthasson.

Segítségüket előre is köszönöm. Bárminemű felvilágosítás vagy interjú-egyeztetés céljából kérjük, keressenek minket elérhetőségeink valamelyikén.

Nyikes Fatime

Tel.: 06 20 465 64 60,

E-mail: bulake@bulake.hu

A BULÁKE tevékenységéről a www.bulake.hu weboldalunkon olvashat bővebben.

Üdvözlettel:

Nyikes Fatime
elnök
Buda-környéki Látássérültek Egyesülete