Vakok és Gyengénlátók Közép-Magyarországi Regionális Egyesülete

A VGYKE Regionális Központ Szugló utcai székhelyének megnyitója

2019. december 19.
Fodor Ágnes és Orsós Zsolt megnyitják a VGYKE Regionális Központjának ajtaját.

2019. december 18-án a VGYKE Regionális Központ megtartotta új székhelyének hivatalos átadóját.

Fodor Ágnes VGYKE elnöki köszöntője után Orsós Zsolt, az Emberi Erőforrások Minisztériuma Fogyatékosságügyi Főosztályának vezetője üdvözölte a jelenlévőket, és beszédében elmondta: fontosnak tartja a VGYKE tevékenységét abban, hogy szolgáltatásaival segíti a látássérülteket, munkaadóként is fontos szerepet tölt be, hiszen munkatársainak többsége is látássérült.

Fodor Ágnes és Orsós Zsolt köszöntője

A köszöntő beszédek után Fodor Ágnes és Orsós Zsolt közösen megnyitották a VGYKE Központi Irodáját. A megjelentek között számos látássérült intézmény képviseltette magát, de részt vett ünnepségünkön az MVGYOSZ elnöke is, a Szugló Irodaházban található cégek és vállalkozások, valamint olyan egyesületek és cégek, akik segítettek a költözés zökkenőmentes lebonyolításában.

Fodor Ágnes és Orsós Zsolt megnyitják a VGYKE Regionális Központjának ajtaját.

Meghívott vendégeinket az elnök asszony körbevezette, és bemutatta új irodahelyiségeinket.

Az új székhely könnyen, akadálymentesen megközelíthető, igényesen kialakított iroda helyiségei az első emeleten, a Láthatár Segédeszköz Bolt a földszinten kapott helyet.

A megnyitó végén – az irodaházban található Mártogatós Gourmet által készített finomságokkal- kínáltuk vendégeinket.

Jövőre, 2020-ban lehetőség nyílik bármely egyesületnek vagy intézménynek Nyílt Napok keretében ellátogatni a VGYKE Regionális Központjába, megismerni az ott folyó professzionális munkát.

Kiss Márta
Közösségi civilszervező