Vakok és Gyengénlátók Közép-Magyarországi Regionális Egyesülete

Álomszép menyasszony

2017. augusztus 11.
A ruha elölről látható ezen a fényképen

A leírás májusban lett kész, most menyasszony engedélyével a honlap olvasóival is megosztom. A cikkhez mellékelem a képeket is, melyek alapján a narráció készült. Alább tehát az üzenet, amit Aninak írtam, remélem Önöknek is tetszeni fog, igazán nagy szeretettel írtam. 🙂

Annak érdekében, hogy minden irányból és valamennyi részletre kiterjedően megismerhesd lélegzetelállító esküvői küllemed, egy montázsra gondoltam, némelyik képen elölről, máshol oldalról, megint máshol hátulról vagy lefotózva.

A képen a frizura látható

Akkor vágjunk is bele! Gyönyörű, valóban tiszta árnyalatú, hófehér ruhádat sokáig nézegettem kedvtelve, remek választás, gratulálok! Nem hivalkodó, nem akar túlnőni rajtad. Sok, ügyetlenül megválasztott esküvői ruha igyekszik felülmúlni viselője szépségét, a tiéd viszont kiemeli azt. Szűziesen finom eleganciájával vonzza a tekintetet és mintha neked tervezték volna, megilletődött, kislányos mosolyodat sugárzóvá varázsolja. A legkritikusabb női szemmel mondhatom, mintha egy esküvői magazinból libbentél volna a színre.

A fényképen a ruha teljesen elölről látható

A felsőrész karcsúsított, fűzős, kiemeli kecses alakodat. Apró, ezüstösen csillogó strasszok, esetleg flitterek díszítik (ez a képmélységből nem állapítható meg). A kicsiny díszek középen, egy függőleges vonalban a dekoltázs ívétől a csípődig, tehát a szoknyarész kezdetéig sűrűbben helyezkednek el. Ez a szimmetriasáv csak még inkább kihangsúlyozza a felsőrész karcsúsító jellegét. Hosszú, szinte a földig érő abroncsos szoknyád fenségesen szétterül. Az egyszerű, finom, áttetsző tüll anyag zuhatagként omlik le, hullámokat vetve az alsóruhán. Szegélyét sűrű fehér csipkeminta díszíti, cik-cakkosan végigfuttatva a szoknya teljes alsó ívén.

A ruha elölről látható ezen a fényképen

Ehhez a csipkeszegélyhez tökéletesen passzol az ugyancsak finom eleganciát tükröző csipkehatású nyakéked, mely apró szirmokat vagy leveleket mintáz “v” alakban. Középen, a dekoltázs ívével egy vonalban nagyobbacska szirmot találunk, körülötte pedig egyre kisebbeket, ahogy az ékszer fokozatosan keskenyedik. Világosbarna hajad, melyen meg-megcsillan a nap fénye, különösen mutatós, csigavonalú kontyba tűzve a tarkódon. Jobbról egy tüllvirágokkal ékesített hosszú csat díszíti, a konty alatt pedig egy elölről láthatatlan, tüneményes kis szaténszegélyű tüllfátyol illeszkedik pontosan a hajtövedhez. A könnyű anyag lépcsőzetesen fut lefelé és a derekadig ér, takarva hátad egy részét. A sminked egyszerű, szinte láthatatlan, tiszta természetessége nem töri meg az összhatást és kiemeli arcod szépségét, mely önfeledt boldogságot tükröz, ragyogsz.

A képen a fátyol látható

Tetszett a narráció? Írja meg nekem a vgyke.audionarracio@gmail.com e-mail címen, köszönöm! Látogasson el a www.facebook.com/vgykeaudionarracio oldalra is, ahol további érdekességeket talál, várom szeretettel!

S. Tóth Erika
audionarrátor, kommunikációs munkatárs
Mobil: +36 30 755 6983