Vakok és Gyengénlátók Közép-Magyarországi Regionális Egyesülete

Audionarrált előadás lesz a Karinthy Színházban

2017. december 20.
A képen a Színház bejárata látható
A képen a Színház bejárata látható

A kép forrása: http://11.kerulet.ittlakunk.hu

A Karinthy Színház Az ördög című előadását 2017. december 28-án csütörtökön közönségünk látássérült tagjai számára akadálymentesített formában játssza.

Az előadás alatt a narrációt látássérült vendégeink egy készülék segítségével, fülhallgatón keresztül követhetik. Az eszközök és a jegyek limitált száma miatt kérjük, részvételi szándékát minél előbb jelezze az alábbi elérhetőségek valamelyikén:

email: info@akkuegyesulet.hu vagy epetne@gmail.com
telefon: +36 70 383 7766

Helyszín: Karinthy Színház, 1115 Budapest, Bartók Béla út 130.
Megközelíthetőség: 49-es és 19-es villamossal a Csóka utcai megállóból
Jegyár: látássérültek, valamint egy fő kísérőjük számára 1250 Ft/fő

Megjegyzés: nézőinket az emeleti ülőhelyeken tudjuk elhelyezni. Kérjük, vegyék figyelembe, hogy a színpad és a rendelkezésünkre álló ülőhelyek viszonylagosan nagy távolsága miatt a narráció igénybevétele gyengénlátó nézőinknek is javasolt.

Közönségünk látássérült tagjai és kísérőik az előadás előtt 18 órától színpadbejáráson vehetnek részt.

A nap menete:
17:45 – érkezés és találkozó a ruhatárnál, büfé, mosdó használat
18:00 – színpadbejárás
18:45 – a készülékek és fülhallgatók kiosztása, üzembe helyezése, a nézőtéri helyek elfoglalása
19:00 – az előadás kezdete

A narrációt készítette, valamint az előadást narrálja: Petneházy Emőke

Az előadás után szeretettel várunk mindenkit egy rövid élménybeszámolóra és tapasztalatcserére! Igény szerint a helyszínre való eljutásban segítséget biztosítunk.

A Karinthy Színház ajánlója a darabról:

„Vajon ki ez a monoklis, gunyoros, titokzatos úriember, aki egy festőműterem foteljéből emelkedik ki, a kandalló lobogó lángjai mellől. Ő Molnár Ferenc a világhírű vagy csak egyik legsikerültebb vígjátékának hírhedt címszereplője? Legyen elég ennyi: ő Az ördög. Akkor jelenik meg, amikor a helyzet a legkényesebben kétértelmű. A gyönyörű Jolán a fiatal, jóképű szerelmes festő műtermében festeti magát! Fülledt az erotika. Az ördög azt sem tudja mivé fajul a helyzet. Ám most majd minden kiderül. Ezután Jolán a gazdag, elegáns férje karján egy estélyre megy. Az előkelő társaság a bűn melegágya. Vajon Jolán belépője estélyi ruhát takar, vagy csak a vágytól tüzes, csupasz testét? Csak szereplőink tudják a választ. No, meg minden titkok tudója: az író, a szerző, aki talán maga Az ördög? A Karinthy Színház régi-új bemutatóján minden lepel lehull. Voila!”

A főbb szerepekben:
Schlanger András, Gubás Gabi, Szabó P. Szilveszter, Földes Tamás, Balázsovits Edit/Kékkovács Mara, Balázs Andrea, Honti György/Németh Gábor

Rendező: Balinkó Tamás rendezése nyomán Szabó P. Szilveszter

Az előadás hossza 2 óra 50 perc két szünettel.