Vakok és Gyengénlátók Közép-Magyarországi Regionális Egyesülete

Balázs Zsanett interjúi

2022. október 12.
A fotó előterében mikrofon, a hátterében egy stúdió képe látható.

 

Három újabb összeállítással jelentkezünk:

Interjú a zuglói Lámpás Klub programjáról a Novák Optikával

A zuglói Lámpás Klub júniusi klubnapjára Novák Zsuzsanna, a Novák Optika vezetője látogatott el, aki bemutatta a jelenlévőknek a távcsőszemüveget. Balázs Zsanett több résztvevővel is interjút készített az eseményen.

A felvételek júniusban készültek, azonban azóta változások történtek, ezért a zuglói klub szeptemberi klubnapján ismét Novák Zsuzsanna volt a vendég. Sajnos a háborús helyzet ennek a segédeszköznek a gyártásába is beleszólt, így a Zeiss típusú még szeptember 30-ig felíratható és megrendelhető volt, de ezt követően már csak az Eschenbach típusú távcsőszemüvegek lesznek kaphatók. Sajnálatos, hogy közgyógyellátásra már nem lehetséges felíratni, de a NEAK engedélyével egyedi méltányosság alapon juthat hozzá, akinek szükséges.

Interjú az óbudai egészségnapról

2022. 09. 23-án Óbuda-Békásmegyer Önkormányzatának támogatásával egészségnapot tartott a VGYKE a 3. kerületi látássérülteknek. A helyszínt a Békásmegyeri Közösségi Ház biztosította.

Szeptember 26-án reggel hangzott el a Rizmayer Beatrix edzésén készült összeállítás rövidített verziója a Katolikus Rádióban, mely hat hónapig elérhető lesz. A hosszabb változatot korábban közzétettük Youtube-csatornánkon.