Vakok és Gyengénlátók Közép-Magyarországi Regionális Egyesülete

Búcsú a karanténtól Rákosmentén

2020. június 30.
A képen a klubnapok helyszíne, a Rákoshegyi Közösségi Ház látható.

Kedves Klubtársaink!

Sok idő telt el azóta, hogy nem találkoztunk, de most már éledezünk, kinyitott a Rákoshegyi Közösségi Ház, tudnak fogadni bennünket! Reméljük, hogy mindannyian egészségesek vagytok, és van kedvetek újra találkozni velünk, egymással.

Szeretettel hívunk a következő klubnapra, melyet 2020. július 7-én, kedden délután 14:00-16:30 óra között tartunk a Rákoshegyi Közösségi Házban (Podmaniczky Zsuzsanna u. 3.)

Ha az idő engedi, akkor az udvaron tartjuk a klubot, ha nem, akkor a szokott helyünkön. A tervek szerint arról beszélgetünk, hogy ki hogyan vészelte át a karantén időszakát, ismertetjük a legújabb pályázatokat, és visszamenőleg megünnepeljük a születés- és névnaposainkat is.

A Művelődési Ház, és mi is arra kérünk Benneteket, hogy egészségesen érkezzetek, és használjátok az előtérben kihelyezett kézfertőtlenítőt!

Részvételi szándékotokat kérjük, jelezzétek!

Elérhetőségeink:

E-mail címünk: rakosmente.szervezo@vgyke.com

Telefon:

Krayné Faragó Zsuzsanna: 06 70 984 8468

Acsay Péter: 06 70 248 59 53

Kérünk, hogy amennyiben van látássérült ismerősöd, ill. ha van olyan személy, aki szívesen segítene önkéntesként a klub és más programok lebonyolításában, ajánld a rákosmenti Lámpás Klubot!

Klubjaink Rákosmente Önkormányzatának támogatásával valósulnak meg

Krayné Faragó Zsuzsanna és Acsay Péter
Közösségi civilszervezők

A képen a klubnapok helyszíne, a Rákoshegyi Közösségi Ház látható.