Vakok és Gyengénlátók Közép-Magyarországi Regionális Egyesülete

Évadzáró Klubnap Dabason

2016. július 3.
Kép forrása: dabaskozpont.eu

Kép forrása: dabaskozpont.eu

Nagy volt az elvárásunk, hiszen apait-anyait beleadtunk a készülődésbe. Minden követ megmozgattunk, hogy mindenki megtalálja a programok között azt, ami számára emlékezetessé teheti ezt a napot. Azt hiszem, nyugodtan elmondhatjuk, hogy várakozáson felül sikerült. A hangulat olyan volt, mint az időjárás, amely éppen ezen a napon volt kegyes hozzánk: ránk ragyogott és kényeztetett bennünket.
A dabasi Polgármesteri Hivataltól rengeteg segítséget kaptunk. Az alpolgármester asszony mindenben készséggel állt rendelkezésünkre. A kisvonattal lehetőségünk volt körbejárni Dabas nevezetességeit. Hosszú is lenne most itt mindent felsorolni, át kell élni az élményt.
Mire visszaértünk a Kúriába önkénteseink és segítőink a parkban terített asztalokkal és bográcsban főtt, ízletes gulyással vártak minket. A helyi dolgozók pedig igazi, parázson sült kürtőskaláccsal kényeztették a fáradt csapatot.
A finom ételek után a rengeteg tombola türelmesen várta a sorsát, hogy új gazdára találjon. Így a hazaindulás előtti percek is vidáman teltek.
Csak egy kifogás merült fel: kár, hogy már vége lett!

Köszönjük mindazoknak a segítségét, hozzájárulását, akik támogattak minket abban, hogy ezen a szép napon itt és így együtt lehessünk!

Roicsik Lászlóné Editke
a DATLE Elnöke