Vakok és Gyengénlátók Közép-Magyarországi Regionális Egyesülete

Ez történt a masszázsban

2018. szeptember 29.
a képen egy kéz látható masszírozás közben

Szeptember 6-án a Dream Production Europe Kft. megbízásából – akikkel már két éve együttműködésben vagyunk – vettünk részt a MET Feszt sportnapon, mely egy nagyszabású céges rendezvény, ahol külföldi és magyar közönség egyaránt jelen volt.

Erre az eseményre 4 gyógymasszőrrel, 3 masszázsággyal és egy masszázsszékkel, paravánokkal vonultunk fel. A 4 masszőrt és kísérőjüket, valamint a masszázshoz szükséges kellékeket Lukácsi Árpád gépkocsivezetőnk segítségével juttattuk ki a helyszínre. Masszőreink Hoffmann Ágnes, Bordás Richárd, Máté Viktor és Matics Ádám nagy munkabírásról tettek tanúbizonyságot, mert 11 órától este 7 óráig lélegzetvételnyi szünetekkel dolgozták végig a napot. Nagy érdeklődéssel és jó kedvvel fogadták a vendégeket.

Ezen a rendezvényen nem csak a szokásos hátmasszázst, hanem fejmasszázst, vádli átgyúrást, arc- és nyakmasszázst is végeztek. A masszőröknek Págány Noémi, a koordinációs iroda munkatársa volt segítségére. Mivel sok külföldi volt a rendezvényen, ezért az angol nyelvű kommunikációt is Noémi segítette. A nap végén abban a kellemes meglepetésben volt részünk, hogy a szervezők külön kihangsúlyozták, hogy kiérdemeltük a legnagyobb érdeklődéssel látogatott stand címet. Kiemelten megköszönték a munkánkat.

a képen egy kéz látható masszírozás közben

A kép forrása: egeszsegedre.8x.hu

Szeptember 10-én a Terézvárosi Egészségügyi Szolgálat egészségnapján a Művelődési Házban kényeztettük az egészségükre gondot fordító, fiatalabb és nagy számban jelenlévő szép korú, VI. és VII. kerületi lakosokat. Masszőreink Molnár Béla és Máté Viktor irodai hát-, nyak-, vállmasszázst adtak az érdeklődőknek. Frikker Barbi koordinálta a munkájukat.

Készítette: Págány Noémi