Vakok és Gyengénlátók Közép-Magyarországi Regionális Egyesülete

Februárban beindul az Olvasó-sarok

2015. február 12.

Van, hogy esztétikai élményt nyújtanak, mert a nyelvezetük szép, vagy a tájak, amelyekre elkalauzolnak minket, varázslatosak. Képzeletünk segítségével az idő és a hely megszűnnek létezni, s egyszerre minden lehetségessé válik. Könnyen a történések sodrásában találhatjuk magunkat, azonosulva, vagy rokonszenvet érezve valamelyik szereplővel.
Vannak beavató könyvek is, amelyek épp jó időben érkeznek ahhoz, hogy mondanivalójukkal alakítsák személyiségünket, értékrendünket.

Bárhogy legyen is, ha nagy hatással van ránk egy könyv, az emlékezetes marad, szívesen ajánljuk és osztjuk meg másokkal.

Ez adta az ötletet, hogy meghívjunk Titeket az induló OLVASÓ-SAROK programunkra, ahol tartalmas, értékes könyvek mentén beszélgetünk majd egy-egy témáról.
A program 2015. február 26-án csütörtökön indul, 17.30 órától. Várhatóan havonta találkozunk, hogy új könyvet és témát dolgozhassunk fel.

Kép forrása: www.fanpop.com

Kép forrása: www.fanpop.com

Helyszín: Budapest, Hermina út 57.

Első könyvünk: Erich Fromm: A szeretet művészete

Program díja: 500 Ft/alkalom

Kérjük, jelezd részvételi szándékodat az alábbi e-mail címen: acdc@vgyke.com. Továbbá, ha a könyv beszerzésével kapcsolatban kérdésed van, szintén írj nekünk!