Vakok és Gyengénlátók Közép-Magyarországi Regionális Egyesülete

Fehérbot Napi rendezvény a XVIII. kerületben

2019. október 31.
Fodor Ágnes köszöntőt mond a fehér bot napi rendezvényen.

2019. október 24-én mi, a XVIII. kerületi Lámpás Klub egy integrált Fehérbot Napi rendezvénnyel emlékeztünk meg e jeles napról, ahol látó és látássérült előadóművészek szórakoztatták a közönséget nagyszerű produkcióikkal.

A műsor abban is eltért az eddigiektől, hogy egyesületünk idén ünnepelte 15 éves születésnapját. Elsőként köszöntőt mondott egyesületünk elnöke, Fodor Ágnes, aki pár szóban beszélt arról, mik is történtek ez alatt a 15 év alatt, milyen nagy eredményeket, sikereket ért el egyesületünk mind programjaival, mind a szolgáltatásaival, amelyek a látássérült emberek érdekeit képviselik, valamint kiemelte, milyen fontos szerepe van a fehér bot napjának.

Fodor Ágnes köszöntőt mond.

Ezt követte az emléklapok átadása a kerületi partnereknek, támogatóknak.

A műsorban felléptek:

Dobrovszky Roland műsorvezető, Kovács Judit fuvola, Sulyok Péter Stand-up, a Vakrepülés Színtársulat, Tóth András levente szavalat, és a Teacher zenekar Kubicsár László vezetésével.

Ezúton mondunk köszönetet Pestszentlőrinc és Pestszentimre Önkormányzatának, és a Kondor Béla Közösségi Ház munkatársainak a sok segítségért! Nélkülük nem jöhetett volna létre Fehérbot Napi integrált rendezvényünk.

Bernát Zsuzsanna és Juhos Róbert
Közösségi civilszervezők

A Teacher Zenekar