Vakok és Gyengénlátók Közép-Magyarországi Regionális Egyesülete

Friss híreink a Láthatár bolt polcairól

2017. október 31.
A képen a Láthatár bolt logója látható

A képen a Láthatár bolt logója látható

Ismerkedjenek meg néhány termékünkkel:

Hamarosan beköszönt a tél, és a hideg téli estéken nincs is annál jobb, mint a meleg szobában a család, vagy a barátok körében akár jó meleg forralt bor kíséretében elfoglaltságot találni. Erre a célra többek között megtalálható nálunk a minőségi, nagyméretű Magyar Kártya csomag, mely 32 lapot tartalmaz. A lapok mérete: 77 x 119 mm.
A termék szórakozást nyújthat mind a gyermekek, mind a felnőttek számára.
Külön kérésre a kártyalapokat Braille-jelöléssel látjuk el!
Ára: 1600 forint

Előfordult már Önnel, hogy megfeledkezett a sütőben lévő ételről, és márcsak az égett szagra, illetve a terjengő füstre lett figyelmes? Ennek kiküszöbölése érdekében megtalálható nálunk a konyhai időzítő. Műanyag, manuálisan állítható, kontrasztos jelöléssel ellátott, kérésre tapintható jelöléssel látjuk el. Falra akasztható, maximum 60 percre állítható. Az idő leteltét hangos csöngetéssel jelzi.
Ára: 1300 forint

Amennyiben Ön látássérült, de még nincs szüksége fehér botra, bizonyára szembesült azzal a problémával akár közlekedés során, hogy a nagy tömeg közepette a többi ember lökdösődik, intoleráns, esetleg megjegyzéseket is tesz Önre, mivel nincs tisztában a helyzetével. Ennek megelőzésére ajánlunk Önnek egy kör alakú kitűzőt, mely kifejezetten látássérülteknek szól. Hagyományos (világoskék alapon, fehér botozó figura), valamint a nemzetközi (citromsárga alapon, 3 fekete pont) jelöléssel kapható üzletünkben.
Ára: 400 forint

Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy Egyesületünk segédeszköz boltja teljesen akadálymentesen megközelíthető! Az utcáról vezetősáv és rámpa segíti a bejutást, az épület és az üzletünk bejárata pedig széles szárnyú, így kerekesszékkel is könnyű a bejutás. Térjen be hozzánk Ön is!

Katona Zsuzsanna, Eleki Abigél és Dudikné Rácz Andrea
1146 Budapest, Hermina út 57. (72-es és 74-es troli Bethesda utcai megállója)
További információ:
Telefon: 06-1/384-55-41 , +36-70/383-36-11 vagy +36-70/984-85-93
e-mail: lathatar@vgyke.com
Nyitva tartás: H-Cs: 9-17, P: 9-15