Vakok és Gyengénlátók Közép-Magyarországi Regionális Egyesülete

Friss híreink Láthatár Boltunk polcairól

2017. augusztus 29.
A képen a bolt emblémája látható

Mágneses tapintható karóra:
A karóra mágnesességet felhasználva mutatja az időt. A karórának nincs fedele, hanem közvetlen tudjuk kitapintani az időt rajta. A jobb oldalán 3 óra pozícióban található a beállításhoz szükséges gomb, melyet kihúzva tudjuk a pontos időt beállítani. A karóra oldalsó peremén egy golyó megy, mely az óra állását mutatja. Az óra felső részén egy belső vájatban pedig egy másik golyót tudunk kitapintani, mely a percet mutatja meg. A golyók könnyen elmozdulnak, de ez nem jelent problémát, hiszen picit megmozgatva az órát, automatikusan visszaállnak a helyes időre. Ez teszi lehetővé, hogy kézzel sosem tudjuk elállítani az órát.
Az idő leolvasásához az óra tetején lévő felső peremen tapintható jelek nyújtanak segítséget. Az 12-nél egy háromszög, a 3, 6, 9 óránál egy hosszabb vonal, míg a többinél egy rövidebb vonal található. A golyókat kitapintva tudjuk így megállapítani a pontos időt.
Letisztul, modern vonalvezetés és újszerű, modern megjelenés jellemzi az órát. A számlap és az óratok matt szürke, ezért a visszafogottabb darabokat kedvelők is szeretik. Óratok 40 mm-es, a szíja fekete és sima felületű matt bőr.
Ára: 35900 forint

A mozgás és a pattogás öröme, így a szünetben főként, szinte nélkülözhetetlen „kelléke” a nyárnak! Ehhez ajánljuk a kenguru ugráló labdát.
Citromsárga színű, extra tartós rugalmas anyagból készült és kézi pumpával felfújható labda csúszásmentes és két fogantyúval van ellátva a biztonságos használat érdekében.
50 kilogrammos súlyig használható és 40-45cm- es az átmérője.
Ára: 2800 forint  

Új típusú nagyító érkezett készletünkbe!
Az új nagyító kétféle, 8 és 12 szeres nagyítással kapható, különlegessége az, hogy a kis ledlámpa ki- és be kapcsológombjának „koppanásig” való lehúzásával a nyélben található zseblámpa funkciót helyezhetjük üzembe, mely a nagyobb felületek, terek megvilágítását teszi lehetővé, megkönnyítve a mindennapi tevékenységeket.
Strapabíró és megbízható nagyító ára:
8 szoros: 4700 forint
12 szeres: 4900 forint

Felhívjuk kedves Vásárlónk figyelmét augusztusi akciónkra, mellyel a Láthatár bolt 5 éves szülinapjára hangolódunk: Tagsági igazolványa kedvezményeket rejt! Mutassa meg nekünk igazolványát és ahány 5-ös számjegy szerepel a tagsági igazolványa sorszámában (fekete nyomtatott számsor), annyiszor 5% kedvezményben részesül egy választott termékre! (példa: 3 darab 5-ös szám szerepel a számsorban=15% kedvezmény egy választott termékre)

Jöjjön el hozzánk szétnézni és válasszon valami igazán régóta keresett terméket, vagy amennyiben már megvan a kiszemelt, amit a polcunkról szívesen hazavinne, akkor már csak a tagsági igazolványára lesz szükség a kedvezmény érvényesítéséhez!

Katona Zsuzsanna és Eleki Abigél

1146 Budapest, Hermina út 57. (72-es és 74-es troli Bethesda utcai megállója)
További információ:
Telefon: 06-1/384-55-41 , +36-70/383-36-11 vagy +36-70/984-85-93
e-mail: lathatar@vgyke.com
Nyitva tartás: H-Cs: 9-17, P: 9-15
facebook.com/Láthatár bolt

A képen a bolt emblémája látható