Vakok és Gyengénlátók Közép-Magyarországi Regionális Egyesülete

Funtineli–premier: zajos siker péntek 13–án!

2015. február 17.

A Karácsony előtti olvasópróbát követő dolgos hetek, olykor napi két próbával tarkított alkotómunkájára tette fel a koronát a társulat a bemutató alkalmával.

 Az amerikai emigráció Magyarországon sokáig elhallgatott, igazán a rendszerváltás után ismertté vált írójának méltán legnépszerűbb sikerkönyvéből Kerényi Imre Kossuth–díjas rendező és Román Sándor érdemes művész, koreográfus vezetésével, monstre, sokszereplős, akár összművészetinek is nevezhető, emlékezetes színházi produkció született.

A zajos sikerű, igen élénk média -és protokollérdeklődés kísérte premiert, és az éjszakába nyúló bankettet megtisztelte jelenlétével számos ismert művész, színházi ember és illusztris közéleti személyiség is.

A Takaró Mihály irodalomtörténész által “fájdalmas szépség regényének” is titulált, Nemes Wanda (a képen Jánosi Dáviddal) címszereplésével fémjelzett „Funtineli” februári előadásaira lényegében már az óévben, míg a márciusi alkalmakra nem egész két hét alatt fogytak el a belépők!

Az Újszínház ezúton is tájékoztatja a közvéleményt és a Tisztelt Közönséget, hogy az óriási érdeklődésre való tekintettel február 16–án hétfőn megkezdi a produkció áprilisi előadásaira szóló jegyek értékesítését.

Dr. Boda Gábor és Nagy Zoltán fotóriporterek a premieren és az azt követő éjszakába nyúló, önfeledt banketten készült felvételei ide kattintva tekinthetők meg!

Amint arról korábban már hírt adtunk, 2013. október 14-én az Újszínház és a VGYKE együttműködési megállapodást kötött. Ennek keretében egyesületünk tagjai 50 százalékos kedvezménnyel látogathatják a teátrum előadásait. Egy tagsági könyvvel két kedvezményes jegy vásárolható.

Forrás: ujszinhaz.hu