Vakok és Gyengénlátók Közép-Magyarországi Regionális Egyesülete

Gyászjelentés

2016. november 8.
Kép forrása: mysendoff.com

Kép forrása: mysendoff.com

Ezt a nemes célokat szolgáló Alapítványt Péntek Lajos Úr 24 éve hívta életre, felvállalta, hogy tőle telhető mértékben, a saját terheit félretéve tesz sorstársainak ügyéért. Az Alapítvány évről-évre a Vakok és Gyengénlátók Közép-Magyarországi Regionális Egyesületével karöltve országos pályázati lehetőség megvalósításával azon tanulói jogviszonyt folytató látássérült gyermekeket támogatta, akik nehezebb élethelyzetüknél fogva egy-egy tanulást segítő eszköz megvásárlására nem lettek volna képesek az Alapítvány segítsége nélkül.
Az elmúlt 3 év időszakában az Alapítvány közel 70 gyermeket segített speciális, tanulást segítő eszközökhöz.
Egyesületünk valamennyi munkatársa őszinte részvétét, és mély együttérzését szeretné kifejezni Péntek Lajos Úr elhunyta miatt. Hálás szívvel gondolunk mindarra az áldozatos munkára, mellyel sorstársainkat támogatta, segítette mindennapjaik könnyebbé tételében.
Sipos Balázs Úr arról tájékoztatta Egyesületünket, hogy az idei évben meghirdetett pályázat, amely pár nappal ezelőtt zárult, változatlan formában, a pályázati kiírásban foglaltaknak megfelelően kerül lebonyolításra.

2015. szeptember 5.
Kép forrása: www.miabonyunk.hu

Kép forrása: www.miabonyunk.hu

Csendesen alszik, megpihent végleg
angyalok bölcsője ringatja már
nem jöhet vissza, hiába hívjuk
emléke szívünkben otthont talál…

/Szabó Balázs/

Sajnos Szabolcs nem tudta már megvárni a vese és hasnyálmirigy transzplantációt, áprilistól kezdve a kiemelt listán volt, az első 25 beteg között.

A család részvétében osztozunk, nyugodjon békében!