Vakok és Gyengénlátók Közép-Magyarországi Regionális Egyesülete

Kis karácsony, nagy karácsony

2018. december 25.
A képen a zuglói klubnapon kiosztott ajándékok láthatóak

Decemberben megtartottuk utolsó klubnapunkat a Zuglói Civil Házban (Bp. Csertő park 12.).

A közelgő ünnepek adták mai klubdélutánunk témáját, ami a karácsonyi készülődésről, emlékezetes ünnepekről, hagyományokról szólt.

Érdekes anekdotákat hallhattunk, arról, hogy tagjaink miképpen ünneplik meg a karácsonyt, milyen jellegzetes ételeket és süteményeket sütnek-főznek. Így ötleteket is kaptunk az idei év ünnepi menüjéhez, amivel megkínálhatjuk szeretteinket, vendégeinket.

Tagjaink közül többen is kihangsúlyozták, hogy a karácsony a szeretet ünnepe, de nem csak ebben a három napban kell szeretnünk egymást, hanem az év többi napján is.

A képen a zuglói klubnapon kiosztott ajándékok láthatóak

Mivel decemberben nem csak egy ünnep van, így szóba került a Mikulás is. Amíg mindenki mesélt emlékeiről, -kicsit megkésve, de- megérkezett hozzánk is a Mikulás. Különleges ajándékot hozott, ami nem más volt, mint Márti kézzel készített kis csizmái, hóemberei, angyalkái. Öröm volt látni tagjaim arcán a meglepetést és az örömöt, ezért érdemes volt bajlódni az ajándék készítéssel.

A képen a klub szervezője, Kiss Márti ad át adományokat

Utolsó klubdélutánunk ideje nagyon gyorsan elrepült, így már csak a jó kívánságokra és a búcsúra maradt időnk.

Köszönjük a Zuglói Önkormányzat támogatását a klubnapjaink és programjaink megvalósításához, a Zuglói Civil Ház dolgozóinak együttműködését és segítőkészségét!

A képen a zuglói klubtagok örülnek a klubnapon kapott ajándékoknak

Áldott, Békés Karácsonyi Ünnepet és Eredményekben Gazdag Boldog Új Évet Kívánok!

Kiss Márta
közösségi civilszervező