Vakok és Gyengénlátók Közép-Magyarországi Regionális Egyesülete

Hírek a masszázs háza tájáról

2017. április 3.
A fényképen az iskola bejárata látható
A fényképen az iskola bejárata látható

A kép forrása: http://www.lisztiskola.hu

Legújabb hírünk, hogy általános és középiskolák felé is nyitunk. Ennek kapcsán sikerült a zuglói Liszt Ferenc Általános Iskolába bejutnunk, ahol az iskola igazgatója, Farkas Klára nagy örömmel fogadott minket. Úgy gondoltuk, hogy heti egy alkalommal masszírozzuk a tanárokat és az iskola alkalmazottait.

Már az első alkalommal nagy tetszést aratott Hoffman Ágnes gyógymasszőrünk munkája, ezért felkértek minket, hogy heti két alkalommal masszírozzunk az iskolában. Megpróbálunk a kérésnek eleget tenni, bár a jelenlegi nagyfokú leterheltségünk miatt elképzelhető, hogy egyenlőre marad a heti egyszeri alkalom.

Megkeresésünkre egy másik felkérést is kaptunk, a 14. kerületi Németh József Általános Iskolától (1148 Budapest, Lengyel u. 23), ez jelenleg szervezés alatt van. Természetesen minden igényt megpróbálunk kielégíteni, de személyi feltételeink végesek.

Ezek a masszázshelyszínek nem a nagyközönségnek szólnak. Igyekszünk kisebb csoportokhoz is eljutni és tevékenységünk mobilizálásával is népszerűsíteni gyógymasszázs szolgáltatásunkat.