Vakok és Gyengénlátók Közép-Magyarországi Regionális Egyesülete

Információnyújtás a VGYKE szolgáltatásainak igénybevételéről a korlátozó intézkedésekre tekintettel

2020. november 17.
LÁTÁSSÉRÜLT VAGYOK

Tisztelt Tagtársunk, Kedves Olvasónk!

Tekintettel a 2020. november 11-től életbeléptetett újabb kormányzati intézkedésekre, valamint figyelemmel a szabályozáshoz kapcsolódó jogi előírások betartására, az egyesület szolgáltatásai az alábbi óvintézkedések betartása mellett vehetők igénybe:

Felhívjuk figyelmüket, hogy egyesületünk Láthatár boltja, valamint központi ügyfélszolgálata kizárólag előzetes időpont egyeztetést követően fogad ügyfeleket. Ennek értelmében kérjük Önöket, hogy a személyesen történő ügyintézéshez mindenesetben előzetesen vegyék fel a kapcsolatot munkatársainkkal!

A szolgáltatásainkhoz kapcsolódó elérhetőségeket az egyesület weboldalán, az alábbi közvetlen link megnyitását követően találják:
Kapcsolat

Amennyiben e-mailes megkeresés útján veszik fel egyesületünkkel a kapcsolatot, kérjük, hogy levelükben mindenképp tüntessék fel telefonos elérhetőségüket, hogy munkatársunk amennyiben az szükséges, ezen keresztül is fel tudja venni Önökkel a kapcsolatot további egyeztetés céljából!

Szeretnénk továbbá kérni, hogy mindenképp várják meg, amíg munkatársunk e-mailes megkeresésükre visszajelzést ad!
Kérjük, hogy a járványügyi előírások betartása végett, illetve az Önök, valamint munkatársaink egészségvédelmének elősegítése céljából, az egyesület Regionális Központjába csak 1 kísérővel érkezzenek!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy a VGYKE valamennyi közösségi klubja kizárólag online formában kerül megtartásra, melyekről információs csatornáinkon további tájékoztatást adunk.

Együttműködésüket és megértésüket köszönjük!

VGYKE