Vakok és Gyengénlátók Közép-Magyarországi Regionális Egyesülete

Karácsonyi meglepetések Rákosmentén

2019. november 26.
A rákosmenti Lámpás Klub logója

Kedves Klubtársunk!

Sok szeretettel hívunk következő klubnapunkra, melyet 2019. december 3-án, kedden délután 14:00-16:30 óra között tartunk a rákoshegyi Közösségi Házban (Podmaniczky Zsuzsanna u. 3.)

Klubunkra meghívtuk a Dominika Kreatív Hobby és Alkotóműhely vezetőjét, Czifra Erikát, akivel apró karácsonyi meglepetéseket készítünk együtt, amit ajándékba is adhattok. Talán a Mikulás is meglátogat bennünket!

December 9-én a VGYKE új Szugló utcai épületébe megyünk, ahol nyílt napon veszünk részt. Megtanuljuk, hogyan közlekedjünk az új helyre, és az épületen belül is felfedezzük, hol lesz a helye az ügyfélszolgálatnak, a Láthatár boltnak, a masszázsnak, a támogató szolgálatnak és a lámpásoknak.

Találkozzunk 8:40-kor az Örs vezér téren, a kürtős kalácsosnál, a metró ki-és bejáratánál! Innen a 3-as villamossal megyünk tovább. A bejárást kb. másfél órásra tervezzük.

Részvételi szándékotokat kérjük, jelezzétek!

Elérhetőségeink:

E-mail címünk: rakosmente.szervezo@vgyke.com

Telefon:

Krayné Faragó Zsuzsanna: 06 70 984 8468

Acsay Péter: 06 70 248 59 53

Kérünk, hogy amennyiben van látássérült ismerősöd, ill. ha van olyan személy, aki szívesen segítene önkéntesként a klub és más programok lebonyolításában, ajánld a rákosmenti Lámpás Klubot!

Klubjaink Rákosmente Önkormányzatának támogatásával valósulnak meg.

Krayné Faragó Zsuzsanna és Acsay Péter
Közösségi civilszervezők

A rákosmenti Lámpás Klub logója