Vakok és Gyengénlátók Közép-Magyarországi Regionális Egyesülete

„Kaviár és lencse” – audionarrált színházi előadás a Rózsa Művelődési Házban

2022. február 23.
A klubtagok a nézőtéren

 

2022. február 6-án havi klubprogram keretében színházi előadást tekintettünk meg a XVIII. kerületi Rózsa Művelődési Házban.

Giulio Scarnacci-Renzo Tarabusi: Kaviár és lencse című darabját láthattuk az AKKU Egyesület akadálymentesítésével és a Pesti Művész Színház szórakoztató tolmácsolásában.

A darab Nápolyban játszódik, Leonida Papagatto szélhámos főállású vendég lakodalmakra jár vacsorázni és ahol jobbnál jobb falatokkal még a zsebeit is tele tömi. Még ez sem elég, szeretetligát alapít, ami miatt egyre több mulatságos helyzetbe keveredik. A legkínosabb, amikor egy milliomosnő megkéri, hogy rejtse el otthonában a gyilkossággal vádolt fiát.

A darabban feltűntek olyan közismert színészek is, mint pl: Sáfár Anikó, Várkonyi András, Borbáth Ottília, Bodrogi Attila, akiket a színházon kívül egyéb televíziós sorozatokban, népszerű magyar filmekben is láthattunk, vagy éppen hallhattuk őket szinkronizálni.

Nagyon élveztük az előadásban elhangzott poénokat, a történet fordulatos pontjait, valamint magát az audionarrációt, melynek segítségével jobban összerakhattuk az eseményeket, a cselekmény folyamatát.

Sokan összegyűltünk, és nagyon jól szórakoztunk a humorban bővelkedő darabon.

Az eseményről készült néhány fotó az alábbi linken megtekinthető.

Pázmán Krisztina és Juhos Róbert
XVIII. kerületi közösségi civilszervezők