Vakok és Gyengénlátók Közép-Magyarországi Regionális Egyesülete

Kerekesszékes szépségek Európa szerte

2014. január 31.
Kerekesszékes szépségverseny
Sajtótájékoztató

Forrás: Colours Rehab Kft.

A Városliget Café & Bar adott otthont a január 14-én, reggel 10 órakor kezdődő sajtótájékoztatónak, melynek során bemutatkoztak a Miss Colours Hungary International 2014 képviselői és támogatói.
Kazány Tibor, a Colours Rehab Zrt. ügyvezető igazgatója, s egyben a szépségverseny ötletgazdája nyitó soraiban elmondta, izgatottan várja, hogy a versenyzők köre a határainkon túl élő, magyar ajkú, illetve külföldi lányokkal bővüljön.
A verseny elsődleges célja, hogy megmutassa, a kerekesszékben élő nők életében is éppolyan fontos szerepet játszik a szépségápolás, a divat, és álmaik megvalósítása, mint ép társaik mindennapjaiban. Az idei év legfontosabb célkitűzései -az akadálymentesítés és az integráció kiemelése mellett- az oktatás fejlesztése és a munkahelyteremtés.

Az elődöntőbe való jelentkezés január 14-e és február 15-e között zajlik, melyet követően szakavatott zsűri választja ki azt a tizenhat lányt, akik a középdöntőbe jutva egy személyes meghallgatáson vesznek majd részt. Közülük kerül ki a nyolc döntős hölgy, akik egy gálaműsor keretében kelhetnek versenyre a Miss Colours HUngary 2014 International címért.

Ha életvidám, elhivatott, rátermett és jó kommunikációs készséggel megáldott, aktív kerekesszékben élő nő vagy, esetleg ismersz valakit a környezetedben, akire illik a leírás, jelentkezz február 15-ig a www.misscolours.com oldalon. Fogyatékkal élő társaid képviselete mellett, egy felejthetetlen élménnyel gazdagodhatsz!

Szerző: Ivanova Daniela