Vakok és Gyengénlátók Közép-Magyarországi Regionális Egyesülete

Költészet napi tisztelgés

2024. április 17.
Kép forrása: https://felvidek.ma/2024/04/a-magyar-kolteszet-napjan-tartjak-versunnep-2024-dontojet/

Költészet napi tisztelgés

Kedves Tagjaink, kedves Érdeklődők!

Szeretettel hívok mindenkit 2024. április 19-e péntekre. Áprilisi klubunk A Költészet napja jegyében zajlik.

1964 óta – Kassák Lajos javaslatára – minden év április 11-e A Költészet napja. Ezen a napon tisztelgünk az egyik legnagyobb magyar XX. századi költő, József Attila emléke előtt. E napon azonban nem csak az ő költészetét ünnepeljük, hanem a magyar irodalom valamennyi alkotóját, legyen szó kortárs írókról, költőkről, vagy épp nagy halhatatlan klasszikusokról.

Klubnapunk vendége Bartolf Zsuzsanna népdalénekesnő és Horváth Attila harmonikaművész lesz, akik kimondottan erre az alkalomra hozott műsorral, versekkel, népmesékkel és népdalokkal kedveskednek nekünk.

Hol? Klubunk szokásos helyszínén, a 1039 Budapest Csobánka tér 5. szám alatt található Békásmegyeri Közösségi Ház I. emeleti kistermében.

Mikor? Április 19-én pénteken délelőtt 10:00 órakor.

Az előadásról hangfelvétel és fényképek készülnek. A hangfelvételen kizárólag az előadás hallható, aki pedig nem szeretne szerepelni a fényképeken, az a klub jelenléti ívében e célból található rovatban jelezheti a klub kezdetekor. A felvételek kizárólag a III. kerületi Lámpás Klub Facebook-oldalán jelennek meg. Facebook-oldalunkat itt találják: https://www.facebook.com/lampasklub3

Legyünk minél többen!

Kérem, ha van olyan ismerőse, barátja, rokona, kísérője, aki szívesen segítene klubjaink és programjaink lebonyolításában, akár a jövőben is, hozza magával, őt is szeretettel várjuk, és minden segítséget megköszönünk!

Barátsággal,

Ruzsa Viktor

VGYKE III. kerületi

közösségi civilszervező

+36 70 377-3265

E-mail: obuda.szervezo@vgyke.com