Vakok és Gyengénlátók Közép-Magyarországi Regionális Egyesülete

Kreativitás és sport húsvétkor

2015. április 13.

fotó1fotó2

A VGYKE Láthatár boltjában egy darts mérkőzés izgalmaiba csöppentek a vendégek. A hangulat hamar a tetőfokára hágott, hiszen a darts iránt érdeklődők egymással mérhették össze ügyességi játékbeli képességeiket. Biztatásból és ugratásokból sem volt hiány, a jelenlévők sűrűn váltották egymást a tábla előtt. Segítségünkre volt ismét Katona Zsuzsi, a Láthatár bolt vezetője, aki nagy türelemmel adta át darts-al kapcsolatos tapasztalatait a játékosoknak.

fotó3fotó4

A második helyszínként szolgáló Cserf-S nagyterembe egy húsvét témájú kreatív foglalkozást szerveztünk. A résztvevők kis üvegedényekbe töltött gyertyákat díszíthettek ki szalvétatechnikával és színes szalagokkal. A kreatív klubtagok lelkesen vetették bele magukat ebbe az aprólékos és nagy türelmet igénylő dekorálási folyamatba. Az üvegekre nyuszi, virág, pillangó és tojás minták kerültek, a végső fázist pedig a színes szalagok megkötése jelentette. Nagyon szép alkotások születtek, melyeket a készítők haza is vihettek magukkal.

Az eseményt gazdagította a meleg tea és a különböző üdítők széles választéka, valamint az “emeletes álom” nevű mennyei finomság, amely Jánosi Veronika édesanyjának receptje alapján készült.

Köszönjük mindenkinek a részvételt és a sok segítséget!

a.jpg

A Program az Új Európa Alapítvány támogatásával valósult meg.