Vakok és Gyengénlátók Közép-Magyarországi Regionális Egyesülete

Lámpás Klubok karácsonyi vására 2017-ben

2017. december 14.
A vásárnak helyt adó terem tömve van vásárlókkal

Immár hagyománnyá vált a Lámpás Klubok karácsonyi vására az egyesületünknél, mely idén december 13-án került megrendezésre a Hermina út 57-ben.

Rákosmenti klubtagok árusítanak kézműves termékeket

A klubok most is lázas izgalommal készülődtek az örömteli eseményre, és hozták el portékáikat. Különféle kreatív ajándékok közül választhattak az idelátogatók. Karácsonyfadíszek, ajtódíszek, gyertyák, tobozok, mécsesek, mézeskalács és horgolt karácsonyfadíszek, kerámia kaspók, mézeskalács tálak, csillagok, adventi koszorúk, hűtőmágnesek, ékszerek, és sok más saját készítésű ajándéktárgy színesítette a palettát.

A vásárnak helyt adó terem tömve van vásárlókkal

Az eseményen jelen volt két televízió stábja is, az M1 és az RTL stábja, és interjút készítettek Mészáros Ágnessel, a VGYKE alelnökével, valamint Tanai Csaba zuglói lámpással, aki tündéri vakvezető kutyáit, Boncát és a „nyugdíjas” Enyát is magával hozta. A Baráthegyi Vakvezető Kutya Iskolát Nyíriné Kovács Mária képviselte.

Fodor Ági és Mészáros Ági vásárol

A lámpás klubok teljes létszámmal részt vettek a vásáron, és szerencsére klubtagjaink és a többi vendég vásárlókedve is töretlen volt. Fodor Ágnest, egyesületünk elnökét is a vásárlók között üdvözölhettük.

A Lámpás Klubok karácsonyi vásárán szerzett bevételt teljes mértékben a 2018-as klubrendezvényekre fordítjuk.

Köszönjük mindenkinek, aki eljött hozzánk és vásárlásával segítette munkánkat!

Beszámoló és képek: Bernát Zsuzsanna
közösségi civilszervező