Vakok és Gyengénlátók Közép-Magyarországi Regionális Egyesülete

Masszázs a klubnapon

2016. április 8.

Klubnapot tartottunk a harmadik kerületben, március 18.-án a III. kerületben. A klubnapunk középpontjában a segédeszközök és a masszázs állt.

A segédeszközöket a Láthatár Bolt kedves munkatársa, Kis Márta mutatta be. Megmutatta általában melyiket keresik, melyiket milyen módon kell használni. A helyszínen volt lehetőség vásárlásra is.

20160318_101337óbudai masszázs

Págány Noémi beszélt a VGYKE által működtetett masszázs-szolgáltatásról is, mely például Békásmegyeren is elérhető a helyi Szakrendelőben és még Budapesten pár másik helyen. Ezeken a helyeken szakképzett gyógymasszőrök nyújtanak elérhető áron nagyon magas színvonalú szolgáltatást. Noémi azzal a meglepetéssel érkezett hozzánk, hogy “kóstolót” is hozott magával, vagyis mindenki, aki kérte, kapott egy pár perces ízelítőt a masszázsból. Ennek köszönhetően is, valóban felüdítő és kellemes meglepetésekkel volt teli a klubnapunk.

Velünk volt még Favin Mária is, aki a Mozgáskorlátozottak harmadik kerületi szervezetének a vezetője. Reméljük, hogy a jövőben sok kellemes közös élményünk lesz.  Ezt követően egy kötetlen beszélgetés keretében, finomabbnál finomabb süteményeket fogyaszthattunk.

Valóban kellemes délelőttnek örvendhettünk, mind a tizenhatan! Végül búcsúzásképpen mindenki kellemes húsvétot kívántunk egymásnak.

Vasné Pintér Teréz