Vakok és Gyengénlátók Közép-Magyarországi Regionális Egyesülete

Színház az egész világ!

2016. január 19.
Kép forrása: film.mindennapi.hu

Kép forrása: film.mindennapi.hu

A Muzsika Hangja vérbeli musical, egyik-másik szólamát mindnyájan kívülről fújjuk. Filmváltozata 1965-ös bemutatása óta töretlenül népszerű, nem véletlenül. A színpadon is kár lenne kihagyni, hangolódj ránk, hangolódjunk együtt ezekre a kedves dalokra.

Narrátor: Tóth Cili, akit a legtöbben már ismerősként üdvözölhetnek, ezúttal is szeretettel várja a társaságot, tarts velünk!

Időpont: 2016.01.31. vasárnap, 15.00. Előreláthatólag 14.00 órára kell odaérnünk, hogy a színpadbejáráson is részt tudjunk venni, a narráció meghallgatásához szükséges eszközöket is ekkor vesszük majd át.

A jegyár látássérülteknek: 1500/fő, kísérőknek: 2250 FT/fő.

Találkozzunk a Keleti pályaudvaron, a Deák tér felől érkező 2-es metró peronján, 13:20-13:30 között.

FONTOS: kérünk titeket, hogy jelentkezzetek időben, és tüntessétek fel, hogy egyedül vagy kísérővel érkeztek-e, mert ennek tükrében látjuk, hány segítőre van szükség a program zavartalan lebonyolításához. Köszönjük!

Megjelenésetekre feltétlenül számítunk!

Zugló és a XIII. kerület Lámpásai:
Jánosi Veronika és Susovich Erika

2014. május 23.

Az Újszínház 2014/15-ös repertoárjának kontúrjai is kirajzolódni látszanak, így biztosíthatjuk Önöket arról, hogy az új évad premierjei is egytől egyig izgalmas, különleges produkciók lesznek. Amennyiben online szeretne bérletet vásárolni, vagy részletesebben tájékozódni a jövendő struktúráról és a tervezett bemutatókról, a színház honlapján ezt megteheti.

Tervezett bemutatók

 

2014/2015 ÚJ ÉVAD:

 

Továbbra is műsoron, NAGYSZÍNPAD:

 

BUBIK ISTVÁN STÚDIÓSZÍNPAD:

 

A színház a műsorváltozás jogát fenntartja!