Vakok és Gyengénlátók Közép-Magyarországi Regionális Egyesülete

Tájékoztatás a VGYKE központi ügyfélszolgálatának nyitvatartási rendjéről

2021. január 5.
A képen a Szugló utca 81. szám alatti irodaház látható kívülről.

Forrás: iroda.hu

Tisztelt Tagtársunk, Kedves Olvasónk!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy egyesületünk központi ügyfélszolgálata 2021. január 4-től 30 órás nyitva tartási rendben, hétfőtől péntekig 9 – 15 óra között fogadja személyes megkeresésüket, melyhez minden esetben előzetes időpont egyeztetés szükséges.

Kérjük tehát Önöket, hogy az ügyfélszolgálati irodánkba történő ellátogatásukat megelőzően mindenképp vegyék fel a kapcsolatot munkatársainkkal az alábbi elérhetőségek valamelyikén!

Telefon: +36 1 384 55 41/1 mellék:

Mobil: +36 70 387 52 67

E-mail: ugyfel@vgyke.com

Amennyiben e-mailcímünkön keresztül keresik fel ügyfélszolgálatunkat, kérjük, hogy levelükben mindenképp tüntessék fel telefonos elérhetőségüket, hogy munkatársunk amennyiben szükséges, ezen keresztül is fel tudja venni Önökkel a kapcsolatot!

Szeretnénk továbbá kérni, hogy mindenképp várják meg, amíg munkatársunk e-mailes megkeresésükre visszajelzést ad!

Kérjük továbbá ügyfeleinktől, hogy a járványügyi előírások betartása végett, illetve a saját és a munkatársaink védelme érdekében az ügyfélfogadásra maszkban, valamint legfeljebb 1 kísérővel érkezzenek, és törekedjenek az 1,5 m távolság betartására!

Szeretnénk tájékoztatni tagjainkat, hogy az egyesülethez beérkezett tagsági díj befizetések feldolgozását munkatársaink folyamatosan végzik, és a bélyeget postai úton juttatják el tagjaink részére, melyek megérkezéséig kérjük szíves türelmüket.

Kérjük azon tagjainkat, akik még nem kapták meg a tárgyévet igazoló bélyeget, hogy annak megérkeztéig a befizetést igazoló dokumentumot mindenképp őrizzék meg, mert az azon szereplő, a befizetést igazoló dátum, vagy a dokumentum szükség esetén szkennelt formában történő megküldése ügyfélszolgálatunk részére elősegíti a befizetés feldolgozását és megtörténtét.

Együttműködésüket köszönjük.

VGYKE