Vakok és Gyengénlátók Közép-Magyarországi Regionális Egyesülete

Több meglepetés volt a harmadik kerületi klubnapon

2018. január 28.
A klubtagok hallgatják az élménybeszámolókat egy asztal körül ülve

Januári klubnapunkon tizenhatan voltunk együtt. Először beszélgettünk arról, hogy az idén milyen programokat tervezzünk. A téli hónapokban múzeumba, előadásra, hangversenyre szeretnénk elmenni. Tavasztól már a természet kínál számtalan lehetőséget a kikapcsolódásra. Minél több új helyre elmennénk, de oda is ellátogatnánk, ahol már jártunk és jól éreztük magunkat.

A képen a klubtagok egy asztal körül ülve beszélgetnek

Januártól társkerületet is választottunk magunknak. A negyedik kerületből Újpest lámpásait, Széles Attiláné Pankát és Kulman Tiborné Erikát köszönthettük körünkben. Pankáról tudjuk, hogy versbe formált szép gondolataival eddig is sok örömet szerzett már nekünk. Nem jött hozzánk üres kézzel, így meglepetésként első írását és még egy saját versét is elmondta nekünk mindannyiunk örömére.

A klubtagok hallgatják az élménybeszámolókat egy asztal körül ülve

Utána következett a másik meglepetés. „Legyen Ön is milliomos” játékot játszottunk. A kérdéseket Erika olvasta fel. A telefonra letöltött kihangosított játék nagy sikert aratott a klubtagok körében. A kérdések és válaszok között felcsendült a tv adásból jól ismert szignál jelezve, hogy a válasz jó vagy rossz. Így még hitelesebben tudtuk megélni a játék izgalmait és örömeit. A kérdésekre adott jó válaszokért pénzt nem kaptunk, de gazdagabbak lettünk egy jól sikerült klubnap emlékével.

Vasné Pintér Teréz
közösségi civilszervező