Vakok és Gyengénlátók Közép-Magyarországi Regionális Egyesülete

Torta, meglepetés és újdonságok: A Láthatár bolt 5. szülinapját ünnepeltük!

2017. október 29.
A képen a Láthatár Bolt szülinapi tortája látható

2017. október 16-án tíz órai kezdettel Fodor Ágnes, a VGYKE elnöke nyitotta meg köszöntőjével e kivételes eseményt, mellyel egyúttal hivatalosan is megnyitotta online webshopunkat.

A képen a Láthatár Bolt szülinapi tortája látható

Ezt követően Eleki Abigél, a segédeszközellátás operatív vezetője tartott prezentációt, melyben bemutatta az online webáruházunkban történő vásárlás menetét. A bemutatót követően ünnepélyes keretek között, családias hangulatban megtörtént a torta felvágása, illetve a többi finomság elfogyasztása.

A képen az látható, amint Fodor Ágnes, Mészáros Ágnes és Eleki Abigél felvágja a szülinapi tirtát
Ezután a 77 Elektronika Kft. képviseletében Jedlovszki Katalin tartott tájékoztatót és bemutatót az új Dcon típusú magyarul beszélő vércukormérő eszközről, melynek keretében kipróbálásra és az új készülékhez kapcsolódó kérdések megbeszélésére is volt lehetőség.

Később Dvariecki Bálint, az Alko-Soft cég ügyvezetője tartott bemutatót újdonságaikról. Lehetőségünk volt ezen termékek működés közbeni megtekintésére, valamint a felmerülő kérdéseinkre is választ kaphattunk.

A képen az eszközbemutató előadás látható
Az ünnep zárásaként kötetlen hangulatban mindenki megtekinthette boltunk kínálatát, lehetőség volt kedvezményes vásárlásra és készletünkben található érdekességek kipróbálásra is.

Mindenki nevében elmondhatjuk, hogy nagyon jól éreztük magunkat, illetve szeretnénk ezúton is köszönetet mondani mindazoknak, akik megtiszteltek bennünket a jelenlétükkel és együtt ünnepeltek velünk!

A Láthatár Bolt Csapata